Ak Partinin destekçisi Doğu Perinçek Putin'in saldırganlığını Hz. Muhammed'in savaşlarına benzetti | SİYASET
DOLAR

32,5904$% 0.34

EURO

34,8566% 0.32

STERLİN

40,5591£% -0.12

GRAM ALTIN

2.506,17%0,89

ÇEYREK ALTIN

4.277,00%0,65

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Ak Partinin destekçisi Doğu Perinçek Putin’in saldırganlığını Hz. Muhammed’in savaşlarına benzetti

Ak Partinin destekçisi Doğu Perinçek Putin’in saldırganlığını Hz. Muhammed’in savaşlarına benzetti

Ak Partinin destekçisi Doğu Perinçek Putin’in saldırganlığını Hz. Muhammed’in savaşlarına benzetti: Skandal açıklama basına yansıdı, İslam Peygamberi ve Son Peygamber Hz. Muhammed s.a.v için skandal açıklama yapan Perin’in sözleri ise gündeme bomba gibi düştü. bir çok seçmen ve İslam dini kabullenmiş kişi ise Perinçek için tepki gösterirken, Ak parti ve MHP ise konuyla ilgili açıklama henüz yapmadı.

Rus destekçisi olduğu daha öncede ifade edilen Doğu Perinçek henüz özür dilemedi!

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları hakkında değerlendirmede bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, skandal bir açıklamaya imza atarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in tutumunu Hz. Muhammed’in savaşlarına benzetti.

Perinçek, “Hz. Muhammed’in Uhud Savaşı’na Bedir Savaşı’na hayır diyebilir misiniz? Zulme karşı savaştılar. Dünyada savaşlar var, haksız savaşlar var. Haklı savaşa evet, haksız savaşa hayır. Rusya’nın bu müdahalesi, hem Türkiye’nin hem Çin’in hem de İran’ın yararına” ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ulusal Kanal’daki “Çıkış Yolu” programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ukrayna ve Rusya arasındaki çatışmayı ABD üzerinden değerlendiren Perinçek, Rusya’nın emperyalizme savaş açtığını ve Ukrayna’ya barış getireceğini iddia etti.

Perinçek, “Savaşa hayır” sloganını da saçma bulduğunu belirtti.

Perinçek şunları söyledi:

“Savaşa hayır diyenlerin hiçbiri NATO’ya hayır demiyor”

“Milli Kurtuluş Savaşı’na evet, emperyalist savaşına hayır! Savaşa karşıysak ABD’nin genişlemesine tavır alacağız. Savaşa hayır diyenlerin hiçbiri NATO’ya hayır demiyor. ABD emperyalizmine hayır demiyor. Uhud Savaşı’na, Hz. Muhammed’in Bedir Savaşı’na hayır diyebilir misiniz? Zulme karşı savaştılar. Ona da hayır derseniz Müslümanlık ortada kalmaz. Dünyada savaşlar var haksız savaşlar var. Haklı savaşa evet, haksız savaşa hayır. Rusya’nın bu müdahalesi, hem Türkiye’nin hem Çin’in hem de İran’ın yararına.”

Yeniçağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Meral Akşener: Zaman zalimin karşısında durma vaktidir, Rusya’ya yaptırım sinyali!

HIZLI YORUM YAP