Ak partili vekillerin çaresizliği! Erdoğan'ın durumu düzeltmesi çok ama çok zor! | SİYASET
DOLAR

32,6014$% 0.39

EURO

34,8063% 0.2

STERLİN

40,6498£% 0.12

GRAM ALTIN

2.494,71%0,42

ÇEYREK ALTIN

4.272,00%-0,12

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Ak partili vekillerin çaresizliği! Erdoğan’ın durumu düzeltmesi çok ama çok zor!

Ak partili vekillerin çaresizliği! Erdoğan’ın durumu düzeltmesi çok ama çok zor!

Ak partili vekillerin çaresizliği! gerçekten görülmeye değer yaklaşık 2 yıldır bu çaresizlik aslında durumu belli etmeye başladı, büyükşehirlerin önemli yerleri kaybedildi.

Ne Değişti Toplum ‘da

Değişen iki temel faktör var aslında

  1. Ak partinin icraattan çok kavga etmesi
  2. Açlık yoksulluk ve mülteciler!

Aslında Ak parti seçmeni Ak partiye değil ‘de Erdoğan’a oy veriyor, yoksa Ak partide Erdoğan gitti an oy oranı %20 düşecektir.

Toplumun aslında oy vermesinin Erdoğan’a şahsına oy verdiği biliyor hepimiz vakti zamanın ‘da oy vermişizdir ben ve şahsım ‘da tabii oy verdi neden mi? Bir şeyleri değiştirebilir umudur vardı benim olduğu gibi seçmenin ‘de gözün ‘de ha bugün ha yarın derken koskoca yıllar geçti, bugün ise yeni reform ve yeni bütçe konuşuluyor.

Şimdi bakıyoruz, insanlar gerçekten yoksullaştı evet askeri ücret arttı lakin zamlara bakılınca halk bunun karşısında ezilmeye başladı, eskiden bir emekli ev araba hayali kurarken şimdi ise kredi borcunu düşünmeye başladı alacağı tazminat ile birlikte, zamlar oldukça hayatı zorladı!

Ak partili vekiller ne yapıyor veya Tv kanalları?

Muhalefeti eleştiriyor, aslında bir kez aynaya baksa neden eleştirildiği noktaya sorunu belki ‘de çözebilir, lakin vekiller sadece sanırım o sıralarda partisi savunmak için oturmaya başlamış, halkı ve işçinin durumunu savunan bir Ak partili göremiyorum, mesela pandemi’de kira ödeyemeyen esnaf için sadece kredi verdil, Allah aşkına bu mu layık bu millete. Destek dahi olamadık ne kiraların ‘da nede gerçekten düştükleri zaman şimdi bu halk bunu elbette görüyor ki diğer partilerin oy oranı artıyor.

Bana Kalsa Erdoğanın yerinde olsam Vekillerin ve kanaların kulağını çekerim, sosyal medya üzerinden maymunluk yaparak trolleri arkasına alan belediye başkanı ve sanatçıları tokatlarım, ayrımcılık, hakaret sahte resimler ile algı çalışmalarına destek olan vekiller var.

Şimdi geçen gün Hadi Özışık denen gazeteci bölücülük yapıyor gibi ifadeler kullandı kemal Kılıçdaroğlu o’da bir bakış acısı Allah açkına Hadi.. CHP başkanı Kemal ne zamandır trolleri RT yaparak kendisini savundu?

Bunu ilk başlatanlardan birisi ‘de sizsiniz, yeşil toplar vs unutmadık o günleri.

Ciddi manada Erdoğan’ı savunan bir doğru güvenilir gazeteci yok, Mesele Erdoğan değil mesele devlet, ha şu ‘da kötü düşünde Erdoğan düşerse Türkiye düşer ne edepsiz bir yaklaşım tıpkı hitler gibi. O ‘da bunu söylüyordu çok şükür Erdoğan böyle bir şey demedi ama ihvancı terörist gruplar ve siyasal İslamcı radikaller gruplar bunu çok fazla dile getiriyor Ak troller ile birlikte eğer böyle devam ederse %20 bandını geçeceğini düşünmüyorum ben AK partinin son anketler ‘de sürekli eriyen seçmen kitlesi var tabii sandıkta durum değişir fakat Ak partili üyesi çıkıp TV’de ben başka partiye geçtim demesi zor korkuyor çünkü.

İşte bu korkular seçmeni uzaklaştırdı Ak parti ve Erdoğan’dan hele o Ekmek gafı kuru ekmek yiyorlarsa Aç değiller lafı.. Seçim’de bolca duyacağız bunu ve Ekmek Anadolu insanı için namustur ve köylü için vallahi gözünüzün yaşına bakmak size de ve sizden olana ‘da güvenmez.

Ersoy K

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Eski Ak Partili ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ekmek bulamayan vatandaşa para yok! Ak partiyi eleştirdi

HIZLI YORUM YAP