Ak Partili Erdoğan'ın 'anayasa değişikliği' çağrısına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt: Eğer arkasında yine kurnaz bir ajanda çıkmazsa hazırız dedi! | SİYASET
DOLAR

32,5656$% 0.15

EURO

34,8879% 0.63

STERLİN

40,5495£% 0.97

GRAM ALTIN

2.431,33%-0,04

ÇEYREK ALTIN

4.083,00%-1,10

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Ak Partili Erdoğan’ın ‘anayasa değişikliği’ çağrısına Kılıçdaroğlu’ndan yanıt: Eğer arkasında yine kurnaz bir ajanda çıkmazsa hazırız dedi!

Ak Partili Erdoğan’ın ‘anayasa değişikliği’ çağrısına Kılıçdaroğlu’ndan yanıt: Eğer arkasında yine kurnaz bir ajanda çıkmazsa hazırız dedi!

Ak Partili Erdoğan’ın ‘anayasa değişikliği’ çağrısına Kılıçdaroğlu’ndan yanıt: Eğer arkasında yine kurnaz bir ajanda çıkmazsa hazırız dedi!, Ak partililerin yoğun tepkisine maruz kalan CHP lideri Başörtüsü meselesini yasal olarak çözülmesi gerektiğini ve bunun için hazır olduğunu belirtti..

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yaptığı ‘anayasa değişikliği’ çağrısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, “Eğer arkasında yine kurnaz bir ajanda çıkmazsa tabii ki Alevi vatandaşlarımız dahil, hak ve özgürlükler konusunda getireceğiniz öneriye her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Teklife hayır diyen CHP’ye Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sert tepki geldi: Bunlar yalancı yalancı!

HIZLI YORUM YAP