Ak Partili Bakanlar Milletin Kafasına Çay Paketleri Attı! | SİYASET
DOLAR

32,5264$% 0.02

EURO

34,8559% 0.52

STERLİN

40,4898£% 0.82

GRAM ALTIN

2.427,98%-0,18

ÇEYREK ALTIN

4.077,00%-1,17

a

Ak Partili Bakanlar Milletin Kafasına Çay Paketleri Attı!

Ak Partili Bakanlar Milletin Kafasına Çay Paketleri Attı! Ak Parti’de her millet konuşmasından sonra yaygın hale gelen çay dağıtmaya bu sefer bakanlarda dahil oldu, görüntülerde bir çok bakanın milletin kafasına çay attığı görüldü, sosyal medya üzerinden ise sosyal medya kullanıcıları iktidarı eleştirerek seçime gidilmesini ekonominin zor olduğunu, sağlık sisteminin güven vermediğini, işsizlik ve zamlardan dolayı hükümeti suçlayarak seçim istiyor, bir çok kullanıcı Avrupa’nın dayattığı Suriyelilere yapılan yardımın ise Türk milletine yapılmadığını söylediği görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan henüz konuyla ilgili açıklama yapmadı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yurttaşlara çay fırlatan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve diğer bakanların görüntülerini paylaşarak tepki gösterdi. Öztrak, “Erdoğan milletin kafasına çay paketi atarsa; ‘Şahsım Vesayet Rejiminin’ atama bakanları da çay paketlerini milletin kafasına kafasına işte böyle çalar” dedi.

Erdoğan, Elazığ depreminin birinci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen anma ve deprem konutları anahtar teslim törenine katılmak üzere kente gitti.

Burada bir konuşma gerçekleştiren Erdoğan, beraberindeki bakanlarla yurttaşlara yine “keyif çayı” fırlattı. Bakanların çay fırlattığı esnadaki hareketleri CHP’li Öztrak tarafından tepkiyle karşılandı.

Öztrak, “Erdoğan milletin kafasına çay paketi atarsa; ‘Şahsım Vesayet Rejiminin’ atama bakanları da çay paketlerini milletin kafasına kafasına işte böyle çalar” diyerek videoyu paylaştı.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Parti Karaman’da 4 istifa daha geldi, istifalar durmuyor!

HIZLI YORUM YAP