Ak Parti'de Süleyman Soylu krizi! 'Niyetin sorgulanır' | SİYASET
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Ak Parti’de Süleyman Soylu krizi! ‘Niyetin sorgulanır’

Ak Parti’de Süleyman Soylu krizi! ‘Niyetin sorgulanır’ Gündeme bomba gibi düşen açıklamalar art, arda gelmeye devam ediyor, sosyal medyada paylaşımda bulunan soyluya cevap yine Ak parti içinden geldi. İlk olarak adalet bakanı yaptığı açıklama gündeme düştü, ardından Ak troller adı ile bilinen isimleri belli olmayan hesapların Soyluya destek mesajı attıktan sonra bu Sefer’de Yasin Bölükbaşı paylaşımı gündeme düştü.. Soyluya ilk destek yine Ak troller adı altında olan hesaplardan geldiği görüldü..
Ak Parti Genel Sekreter Yardımcısı Yasin Bölükbaşı Süleyman Soylu’nun sosyal medya paylaşımına tepki göstererek ‘parti disiplini’ eleştirisinde bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi ile çekildiği fotoğrafa sosyal medyada küfür eden kişinin çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına isyan etmesinin ardından bir tepki de AKP Genel Sekreter Yardımcısı Yasin Bölükbaşı’ndan geldi.

Yasin Bölükbaşı sosyal medyadan yaptığı açıklamada isim vermeden Süleyman Soylu’yu hedef alarak “Bir telefon ötede olan kişilere meramını buradan anlatmaya kalkıyorsan niyetin sorgulanır. Parti disiplini dava disiplinidir. Biz böyle gördük böyle öğrendik.” ifadelerini kullandı.

Süleyman Soylu’ya bir tepki de Adalet Bakanu Abdulhamit Gül’den gelmişti.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, sosyal medya üzerinden kendisine yönelik yapılan çağrılar için “Klavye başına geçip sosyal medyada bana her gün tutuklama siparişi verenlere sesleniyorum. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Burada kanunlar, kurallar, usuller işler; hukuk işler. Bu işleyişi beğenmeyen gider itiraz hakkını kullanır ama yargıya parmak sallayamaz” demişti.

Kaynak: GercekG

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Partili Binali Yıldırım’ın sözleri FETÖ’cüleri Sevindirdi! Ak Partide Yıldırım Krizi!

HIZLI YORUM YAP