AK Parti ve MHP'den '20 Aralık' oyu: Döviz satanların araştırılmasını istemediler! Yazıklar olsun! | SİYASET
DOLAR

32,5137$% -0.09

EURO

34,9500% 0.29

STERLİN

40,7854£% 0.46

GRAM ALTIN

2.431,44%0,35

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,58

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • AK Parti ve MHP’den ’20 Aralık’ oyu: Döviz satanların araştırılmasını istemediler! Yazıklar olsun!

AK Parti ve MHP’den ’20 Aralık’ oyu: Döviz satanların araştırılmasını istemediler! Yazıklar olsun!

AK Parti ve MHP’den ’20 Aralık’ oyu: Döviz satanların araştırılmasını istemediler! Yazıklar olsun! Bunlar hangi devletin vekili? Döviz artmasından sonra Ak parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dövizden zengin olanlar oldu ve bazı kişilerin döviz, dolar, Euro alarak o gün zenginleştikleri iddia edilmişti.

Konuyla ilgili CHP ve İYİ PARTİ bu konuda araştırma önergesi verdiği mecliste Ak parti ev MHP’li vekiller döviz den zengin olanlar araştırılmasın diyerek ret oyu vermeleri tepki topladı.

Milyonlarca kişi ise verilen ret oyuna tepki göstererek bir gecede zengin olanların araştırılmasına neden, kim, nasıl engel olur!

Gözler ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’da!

20 Aralık günü yaşanan kur hareketliliğiyle ilgili CHP’nin sunduğu önergenin reddedildiğini duyuran CHP Sözcüsü Öztrak, “20 Aralık Finansal Kumpasının araştırılması için verdiğimiz önerge, AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi. Milletimizin alın terini, emeğini, yılların üç beş kuruş birikimini ‘köpük’ görüp bir gecede hüpletenler; önce sandıkta millete, sonra hukuk önünde adalete hesabını verecek” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kemal Kılıçdaroğlu: Faizler gerçekten düştü mü?

HIZLI YORUM YAP