Ak Parti seçime tek başına giderse MHP meclise giremeyebilir! | SİYASET
DOLAR

32,5594$% 0.24

EURO

34,7978% 0.09

STERLİN

40,5947£% -0.1

GRAM ALTIN

2.492,08%0,32

ÇEYREK ALTIN

4.259,00%0,25

a

Ak Parti seçime tek başına giderse MHP meclise giremeyebilir!

Ak Parti seçime tek başına giderse MHP meclise giremeyebilir! Seçime bir yıl kala kulislerde konuşulan iddia MHP içerisinde konuşulmaya başlandı!

TÜM ANKETLERDE MHP %7 ALTINA KADAR DÜŞTÜ!

MHP’nin anketlerde düşmesi ise birlikte kulislerde oluşan tablodan dolayı Ak partinin tek başına seçime gidebileceği konuşuluyor! MHP’nin oy kaybetmesi ve Aktif Siyasetten uzak geçişler yapması ve Bahçeli’nin durumu tartışma konusu olurken, Gelenekçi Ak partililerin MHP ile seçime girme taraftarı olmadığı iddia ediliyor!

BAHÇELİ SEÇİME YAKIN SERT KARARLAR ALABİLİR!

MHP liderinin ise durumla ilgili olarak ” Cumhur İttifakı” içerisinde kalmaya sıcak baktığı söyleniyor. MHP’li bazı isimlerin ise biraz daha aktif olmalıyız dediği ve medya ve kanallarda daha sık görüntü vermek için yol aradığı iddia ediliyor.

KÜRT SEÇMEN AK PARTİYE EN FAZLA KÜSKÜN SEÇMEN!

Kürt seçmenlerin Göçmen ve ekonomik durumlardan dolayı Ak partiye küskün olduğu Güneydoğu ve doğu bölgelerinde Ak partinin tutumlarından rahatsız olduğu iddia edilirken, Karadeniz’de Ak partinin en fazla 2 küskün bölgesi olduğu belirtiliyor.

MHP Karadeniz çıkarması yapması şart olarak değerlendirilirken, Bazı isimlerin Bahçeli’ye Bakanlık alınması ve MHP içerisinde bakanlar oturtulması gerektiği konuşuluyor.

Ak partinin bazı kesimleri ile seçime tek girmenin gerektiği konusunda farklı yollar izleye bileceği iddia edildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ümit Özdağ Ak Partili Süleyman Soylu ‘ya tokat gibi cevap verdi! Birlikte gidelim Süleyman!

HIZLI YORUM YAP