AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Kılıçdaroğlu'nu etiketlediği tweeti sildi, provokasyon yapma kalktı tepki gördü! | SİYASET
DOLAR

32,4065$% 0.17

EURO

35,3242% 0.13

STERLİN

41,6838£% 0.89

GRAM ALTIN

2.323,37%0,20

ÇEYREK ALTIN

3.998,00%0,14

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Kılıçdaroğlu’nu etiketlediği tweeti sildi, provokasyon yapma kalktı tepki gördü!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Kılıçdaroğlu’nu etiketlediği tweeti sildi, provokasyon yapma kalktı tepki gördü!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Kılıçdaroğlu’nu etiketlediği tweeti sildi, provokasyon yapma kalktı tepki gördü! Ak partili hesapların yangınlar başladıktan sonra başlatılan provokasyon olaylarına bir yenisi daha eklendi.

Ak parti İstanbul il başkanlığı hesabını yöneten provokasyon içerikli bir mesaj paylaştı, yüz binlerce kişiden tepki gördü. Hesabı yöneten kişi ise gelen tepkilerin ardından yazdığı iğrenç, kaos çıkarıcı mesajı silmek zorunda kaldı.

Son günlerde devam eden yangınlar binlerce kişi gönüllü olarak yangın söndürme olay yerlerine akın ederek doğaya sahip çıkıyor tüm partililer ise provokasyon içerikli konuşmalar yapılmaması gerektiği konusunda mesajlar verirken, Ak partili İstanbul il başkanlığının KATAR’lı itfaiyeciler mesajı tepki topladı!

Türkiye genelinde süren orman yangınlarını söndürme çalışmalarına yardım için Katar’dan bir ekibin Türkiye’ye gelecek olmasını sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Twitter hesabını da etiketleyerek, “Katarlı itfaiyeciler Türkiye’de sınavsız yangın söndürecekmiş” ifadelerini kullandı.

Yapılan paylaşıma cevap veren CHP sosyal medya hesabı ise, “Ülke yandı, Ak Parti Kataristan savunmasında. Yitip giden canlardan, yanıp kavrulan memleketimizden utanın, beceriksizler” dedi.

Sosyal medyada tartışma konusu olan tweet, bir süre sonra silindi. Paylaşımın silinmesi üzerine bir tweet daha atan CHP sosyal medya hesabı, AK Parti İstanbul Başkanlığı’nı da etiketleyerek, “Neden sildiniz #Kataristan cengaverleri? Bakın paylaşıyoruz; ülkemiz yanarken, milletimiz sizin neyle uğraştığınızı görsün” ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Kılıçdaroğlu'nu etiketlediği tweeti sildi, provokasyon yapma kalktı tepki gördü!
Kaynak: Duvar

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan Kemal Kılıçdaroğlu’nun iddialarına cevap geldi…

HIZLI YORUM YAP