Ak Parti ile CHP arasında videolu atışma! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Attan Düştüğü video ile cevap verildi! | SİYASET
DOLAR

32,5973$% 0.36

EURO

34,7768% 0.02

STERLİN

40,6558£% 0

GRAM ALTIN

2.497,48%0,55

ÇEYREK ALTIN

4.266,00%0,37

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Ak Parti ile CHP arasında videolu atışma! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Attan Düştüğü video ile cevap verildi!

Ak Parti ile CHP arasında videolu atışma! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Attan Düştüğü video ile cevap verildi!

Ak Parti ile CHP arasında videolu atışma! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Attan Düştüğü video ile cevap verildi! CHP ve Ak parti arasında siyasi mücadele devam ederken sosyal medyada tartışma farklı bir alana çekildi!

AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan arasında, sosyal medyada videolu atışma gerçekleşti.

Paylaşımlar ise yoğun ilgi görürken iki parti sevenleri bir birilerine sahip çıktıkları görüldü.

Bir çok kullanıcı ise Ak partili seçmen olduğu ifade edilen kullanıcı bu tür paylaşımlarla değil ekonomik açıdan bir başarı getirilmesi gerektiğini ifade eden paylaşımlarla partisinin millet vekili eleştirmesi ise şaşkınlık oluşturdu.

İzmir’in AKP’li milletvekili Hamza Dağ ile CHP’li vekili Tuncay Özkan arasında Twitter’daki videolu atışma dikkat çekti.

Tuncay Özkan Twitter hesabından, Abant Gölü etrafında yürüyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun videosunu paylaştı. Özkan videoya, “Emin adımlarla iktidara…” notunu düştü.

Özkan’ın paylaşımına yanıt ise AKP’li Hamza Dağ’dan geldi. Özkan’ın paylaşımını alıntılayan Dağ, Kılıçdaroğlu’nun yıllar önce yukarı doğru çıkan yürüyen merdivenden inmeye çalıştığı anları paylaşarak “Emin misiniz?” dedi.

Dağ’ın paylaşımına yanıt veren Özkan, dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2003 yılında “Cihan” adlı attan düştüğü anları paylaştı. Özkan, “Eminim. Kesinlikle. Hiç şüphen olmasın.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kemal Kılıçdaroğlu: İktidar değişecek Bu değişim devasa bir sorumluluğu omzuna alıp mücadele etmek demektir

HIZLI YORUM YAP