Ak Parti Grup Başkanı Bülent Turan Süleyman Soyluya elinde ne varsa ortaya koymalı 10 bin dolarla ilgili! | SİYASET
DOLAR

32,5059$% -0.12

EURO

35,0025% 0.3

STERLİN

40,7656£% 0.17

GRAM ALTIN

2.422,27%0,01

ÇEYREK ALTIN

4.051,00%-0,02

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Ak Parti Grup Başkanı Bülent Turan Süleyman Soyluya elinde ne varsa ortaya koymalı 10 bin dolarla ilgili!

Ak Parti Grup Başkanı Bülent Turan Süleyman Soyluya elinde ne varsa ortaya koymalı 10 bin dolarla ilgili!

Ak Parti Grup Başkanı Bülent Turan Süleyman Soyluya elinde ne varsa ortaya koymalı 10 bin dolarla ilgili! Konuyla ilgili Ak partili Vekil’in sözlerinden CHP’de nasibini altı tüm bunların sebebi CHP diyerek, CHP’ye yüklendi.

Konu hakkında araştırmalarda ise AK partili vekili Bülent Turan’ın CHP’yi fetöcülükle suçlaması ise kafalarda soru işareti bıraktı.

10 bin dolar için Sedat Peker’in dediği 10 bin dolardan fazla olduğunu iddia etmesi ise Hangi vekillerin odluğu konusunda Süleyman Soylu ‘un biliyorum demesi dikkatlerden kaçmamıştı, Bir çok kişinin Sedat Peker ‘den destek aldığını söyleyen Peker’in iddiaları ise siyasi Arena’da sıcaklığını koruyor.

Süleyman Soylu Açıklamadı!

Süleyman Soylu henüz kimlerin para aldığını kimlerle iş yapıldığı konusunda ise Soylu aradan günler geçmesine rağmen bir açıklama yapmadığı gibi TBMM için ‘de de cevap vermediği görüldü, Hükûmete yakın bazı isimlerin ise Soylunun süreci yönetemediği konusunda konuştukları ve Partiden ve bakanlıktan alınması için nabız yokladıkları iddia edildi..

 

 

Bülent Turan şunları söyledi:

Meclis; kendi gündemine hâkim olan, ne yaptığını bilen bir kurum. Biz Meclis’imizi, mafya liderlerinin gündemiyle değerlendirmeyiz. Toplumun tüm dertleri derdimiz, merakları merakımız. Yanlış yapan varsa ayıklamak bizim görevimiz. AK Parti’yi 20 yıldır iktidar yapan en büyük özellik, halkına rağmen iş yapmamasıdır. Hatasını görmesidir. AK Parti’nin hatası varsa gereğini AK Parti yapmak durumundadır, yaparız ama Meclis’imizi bir adamın ekran karşısındaki konuşmalardan yola çıkarak belirlemenin doğru olmadığı kanaatindeyim.

Muhalefet yapmak, bir mafya babasının argümanlarını taşımak değildir. Muhalefet; dedikodunun, hakaretin karşılık bulacağı bir yer değildir. Biz Sayın Kılıçdaroğlu’nun 17 Aralık’ta oynanmış ses kayıtlarının nasıl CHP grubunda izletildiğini üzülerek gördük. Bir ana muhalefet partisi yani iktidara en yakın partinin düştüğü rol, FETÖ’nün sözcülüğüdür. Şimdi de geldikleri yer, bir mafya babası diye adlandırılan kişinin kasetlerinden başka gündemleri olmaması vahim tabloyu ortaya koyuyor. Siz siyasetin hakkını verseniz bu hale düşmesin.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK Parti’den İstanbul için yapılan ‘hizmet’ paylaşımı

HIZLI YORUM YAP