Ak Parti Esenler ilçesinde taciz iddiası “KİM BUNLAR?” açıklanmadı, AK Partide ölüm sessizliği! | SİYASET
DOLAR

32,5194$% -0.09

EURO

34,8349% -0.11

STERLİN

40,5439£% 0.05

GRAM ALTIN

2.425,79%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.064,00%-0,92

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Ak Parti Esenler ilçesinde taciz iddiası “KİM BUNLAR?” açıklanmadı, AK Partide ölüm sessizliği!

Ak Parti Esenler ilçesinde taciz iddiası “KİM BUNLAR?” açıklanmadı, AK Partide ölüm sessizliği!

Ak Parti Esenler ilçesinde taciz iddiası “KİM BUNLAR?” açıklanmadı, AK Partide ölüm sessizliği! Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, istifa edenler ise kim oldukları bilinmiyor! Ak parti teşkilatı için ‘de ise ölüm sessizliği başladı!

Esenler Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı 1. birleşiminde iktidar – muhalefet birbirine girdi. Taraflar birbirlerine ve ilçe başkanlarına yöneticilere öyle sözler ve ithamlarda bulundular ki o sözler; yenilir yutulur cinsten değildi.

Esenler Belediyesi meclis toplantısında gündem dışı konuşmalar, aslında gündem oldu. CHP’li kemal Şahin’le AKP’li Sebahattin Yiğit’in, karşılıklı birbirlerini suçlayan sözleri havada uçtu. “Bak bizde olanlar sizde de oluyor. Siz tacizci bir partinin üyesisiniz. Bak senin partinde taciz -tecavüz oluyor” şeklinde her iki meclis üyesi meclis sıralarından birbirlerini suçlayan yakıştırmalarda bulundular.

AKP’li meclis üyesi Sebahattin Yiğit, parmağını sallayarak CHP’li Kemal Şahin’e “Ne konuşuyorsun senin partinde tecavüzler oluyor, haberi yapan gazeteci burada. Sen o tacizlerin altında ezileceksin” dedi.

CHP Meclis üyesi Şahin, aynı şekilde Sebahattin Yiğit’e ve meclis sıralarında oturan AKP’lilere parmağını sallayarak, “Sebahattin Bey; sizin ilçenizde de taciz -tecavüz olayları yaşandı. Ben o isimleri bildiğim gibi sende biliyorsun. AKP İlçe yönetiminden kimler, neden istifa etti, Sen bunları biliyorsun. Açıklayayım mı o isimleri yoksa sen mi açıklayacaksın” dedi.
Kim o isimler…kamuoyu o isimleri merak ediyor.

Kaynak: Esenlerhaber

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kılıçdaroğlu ‘128 milyar dolar ve damat nerede?’ diye sordu, Akşener yanıt verdi Ak Parti halen paranın kimde olduğunu söyleyemedi!

HIZLI YORUM YAP