Ak Parti döneminin alacaklıları kapıya dayandı! CHP'li belediyeye haciz şoku | SİYASET
DOLAR

32,3670$% 0.12

EURO

35,1995% -0.07

STERLİN

41,1480£% 0.27

GRAM ALTIN

2.322,65%0,17

ÇEYREK ALTIN

3.995,00%0,07

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Ak Parti döneminin alacaklıları kapıya dayandı! CHP’li belediyeye haciz şoku

Ak Parti döneminin alacaklıları kapıya dayandı! CHP’li belediyeye haciz şoku

Ak Parti döneminin alacaklıları kapıya dayandı! CHP’li belediyeye haciz şoku, Geçmiş dönemde iyi bir şekilde yönetilemeyen belediye borç batağına saplandığı ortaya çıktı, alacaklar kapıya dayandı eski belediye başkanı ise konuşmadığı görüldü!

 

Artvin’in Arhavi ilçesinde AKP’li belediyeden kalan borçlar nedeniyle CHP’li Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun makam aracına haciz kondu. Araç, çekiciyle belediye önünden götürüldü.

31 Mart Seçimlerinden sonra belediyeyi AKP’den devralan CHP’li yönetim 16.5 milyon TL olarak aktarılan ilçe belediyesinin borcunun 38 milyon TL olduğu ortaya çıktı.

Arhavi Belediyesinin Twitter hesabından yapılan açıkalmada, “Voleybol’a yatırım yapan geçmiş dönemin borçları bitmiyor! Voleybol Kulübünün önceki dönem antrenörlüğünü yapan Ahmet Kavaz ve bir voleybolcunun alacakları nedeniyle Belediye Hizmet aracımız haczedilerek çekici ile park alanından alındı” ifadeleri paylaşıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu “Borcun karamsarlığına kapılmayarak bu mali tablo karşısında yeni bir planlama yaparak ivedilikle tasarruf tedbirlerini hayata soktuk ve radikal kararlar alarak belediyemizin nefes almasını sağladık” ifadelerini kullandı.

“KABUL ETMİYORUM”

Başkan Kurdoğlu açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Halkımızın da takdiridir ki zor bütçeyle yaptıklarımız ortadadır. Arhavi Belediyesi’nde halka ve ilçeye yapılan bütün borçları da ödemek elbette görevlerim arasındadır ki bugüne kadar 3 milyon TL mertebesinde borç ödedik. Ancak deyim yerindeyse Arhavi halkının paralarını çarçur edenlerin de karşısında durmak boynumun borcudur. Görevi aldıktan sonra her ay gelen onlarca voleybol icra dosyalarıyla karşı karşıyayız. Her bir dosya görevimizi aksatmaya sebep olduğu gibi bugünde hizmet aracımız haczedildi, geldiğimiz durumu halkımız takdir edecektir.  HALKA hizmet etmek için harcanmayan, Arhavililerin tek bir kuruşunu ödemeyi KABUL ETMİYORUM. Sevgili halkım, merak etmeyin sizin paranız Hizmet için harcanacak…”

Kaynak: Gunboyu

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bahçeli’ye sürpriz ziyaret geldi

HIZLI YORUM YAP