Ak parti döneminde başlatılan bir metro daha CHP'li İBB yönetimi kapattı! Milletin kaynakları çöpe oldu... | SİYASET
DOLAR

32,5180$% -0.08

EURO

34,9722% 0.38

STERLİN

40,8115£% 0.55

GRAM ALTIN

2.435,71%0,53

ÇEYREK ALTIN

4.057,00%-0,44

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Ak parti döneminde başlatılan bir metro daha CHP’li İBB yönetimi kapattı! Milletin kaynakları çöpe oldu…

Ak parti döneminde başlatılan bir metro daha CHP’li İBB yönetimi kapattı! Milletin kaynakları çöpe oldu…

İstanbul’da İmamoğlu, seçimler olduğu dönemde neredeyse her mitinginde verdiği vaatlerinin hiçbirisini sağlıklı bir şekilde yerine getirmediği gibi var olan projeleri de engelleme ve durdurmaya devam ediyor. İBB, AK Parti döneminde Sancaktepe-Yenidoğan Metro Hattı için açılan tünel ve şaftları milletin verdiği paralarla yapılan inşaatları kapattı.

CHP’li İBB yönetimin de bulunan Ekrem İmamoğlu , İstanbul Büyüksehir Belediyesi’nin skandallarına her gün bir yenisi ekleniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, AK Parti döneminde Sancaktepe-Yenidoğan MetroHattı için açılan tünel ve şaftlarının doldurulması işlemine devam ediyor.

.

CHP’li İBB yönetimi, Sancaktepe Yenidoğan-Cumhuriyet-Emek Metro Hattı İnşaat Alanı’na kamyonlar gönderdi. Kamyonlar; metro hattı için açılan çukurları toprakla doldurmaya devam etti.

.

GÖKSU: CHP’NİN MİSYONU MİLLETE HİZMET DEĞİL İSTİKAMET BELİRLEMEK

İBB yönetimi tarafından hafriyatla doldurulmaya devam eden metro hattındaki kapatma çalışmalarına İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, “İşte CHP’li İBB çalışıyor. Metro hattının inşaatını kapatıyor. CHP’nin bu ülkedeki misyonu millete hizmet değil, millete istikamet belirlemek” dedi..

 

ÖZDEMİR: “İBB YÖNETİMİ ‘MİLLETİN KAYNAKLARINI’ ÇÖPE ATTI”
İBB Meclis Üyesi ve Ulaşım ve Trafik Komisyon Başkanı Abdullah Özdemir: “İBB kime çalışıyor! Özkaynaklarla yapılacak şekilde ihale edilmiş olan Yenidoğan – Cumhuriyet – Emek Metrosu ‘dış borçlanma’ bahanesiyle iptal edildi! İptal etmekle kalmayan İBB yönetimi ‘özkaynakla’ yapılan imalatı bugün de doldurarak ‘milletin kaynaklarını’ çöpe attı”.

BATUR: “CHP’Lİ İBB ÇALIŞIYOR!”

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı M. Ejder Batur: “Yer: Sancaktepe (Yenidoğan-Cumhuriyet-Emek Metro Hattı İnşaat Alanı) Tarih: 5 Ocak 2022 CHP’li İBB çalışıyor! AK Parti döneminde açtığımız metro tünel ve şaftlarını hafriyat kamyonlarıyla doldurmaya devam!”.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ankara’da Mansur Yavaş’tan işe alımlarda büyük torpil olduğu ortaya çıktı! İşte o Belgeler

HIZLI YORUM YAP