Ahmet Türk: Ak parti İmralı'ya heyet gönderdi! | SİYASET
DOLAR

32,5790$% 0.3

EURO

34,6992% -0.2

STERLİN

40,4844£% -0.33

GRAM ALTIN

2.508,00%0,96

ÇEYREK ALTIN

4.283,00%0,81

a

Ahmet Türk: Ak parti İmralı’ya heyet gönderdi!

Ahmet Türk: Ak parti İmralı’ya heyet gönderdi! Seçime giden Türkiye’de iktidar, Cumhur ittifakının Terörist başı Öcalan için heyet gönderdiği iddia edildi.

Ahmet Türk konu hakkında konuştu, AK parti ve MHP ise iddialar için açıklama yapmadı, sosyal medyada Hükumete ise tepki var, Teröriste heyet gönderilmesine tepki gösterildi.

Yeşil Sol Parti, milletvekili adayları ile birlikte dün Mardin’in Nusaybin ilçesinde miting düzenledi.

Mitinge katılan, görevden alınan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk “Bunun için 14 Mayıs seçimleri, bizler için çok önemlidir. Gençlere hitap ediyoruz. Halkımıza yardımcı olacaksınız. Bir oyumuzun iptal edilmemesi için, yanlış kullanılmaması için ev ev dolaşacaksınız ve Yeşil Sol Parti’nin altına mühür vuracaksınız. Bu gençlerin, görevi. Bu bütün Nusaybin halkının görevi. Bu konuda herkesi eğitmeniz lazım. İktidar partisi gideceğini görüyor. Ne yapıyor? İmralı’ya heyet gönderiyor. Peki, yıllarca aile görüşünü yasakladınız, avukatları ile görüşü yasakladınız. Şimdi Sayın Öcalan’ın kapısına gidiyor, bir oy için Kürt halkına yaptığı zulmü unutarak, farklı bir siyaset, farklı bir anlayış ile yola çıkıyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Erdoğan’ın Hüda Par seçim çadırı Trabzon’da vatandaşlar tarafından kaldırıldı

HIZLI YORUM YAP