İzmir depremi sonrası yapılan paylaşım Oda TV'yi de çileden çıkardı ! | SİYASET
DOLAR

32,3792$% 0.17

EURO

35,0232% -0.23

STERLİN

40,9848£% 0.18

GRAM ALTIN

2.324,46%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.003,00%-0,26

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • İzmir depremi sonrası yapılan paylaşım Oda TV’yi de çileden çıkardı !

İzmir depremi sonrası yapılan paylaşım Oda TV’yi de çileden çıkardı !

İzmir depremi sonrası yapılan paylaşım Oda TV’yi de çileden çıkardı !

Türkiye İzmir’de oluşan depremin yaralarını sarmaya can baş çalışıp uğraşırken, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu nikah merasimin de boy gösterdi. Canan Kaftancıoğlu yaptığı hareketle Oda TV’yi bile çileden çıkardı ! .Oda TV, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu eleştiren bir habere imza attı.

Oda TV, CHP’yi eleştiren bir haber yayınladı. Hedef tahtasında CHP değil, partinin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’di.

 

İZMİR’DE CAN PAZARI VARKEN KAFTANCIOĞLU NİKAHTA

İzmir’deki depremin bilançosuna ilişkin bilgi verildikten sonra “Türkiye İzmir’deki yaralarını sarmaya çalışırken, CHP’den ‘şimdi zamanı mı’ dedirten bir paylaşım geldi” denilen habere konu olan paylaşım ise bir nikah töreniydi.

 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, CHP’li Mücahit Avcı ile Özlem Erdem’in nikah törenine cümbür cemaat giderek tepkilere sebep oldu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, CHP’li Mücahit Avcı ile Özlem Erdem’in nikah törenine katılmışlardı. Buraya kadar her şey normaldi. Oda TV’ye göre sorun nikah töreninden sonra CHP İl Başkanlığı’ndan yapılan paylaşımdı.

Sitede “Türkiye İzmir’e gözünü dikmişken, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın resmi hesabından nikah paylaşımı yapılması tartışmalara neden oldu.” denildi.

 

İşte o haber: 

 

İşte söz konusu o paylaşımda geçen ifadeler:

“İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu; Genel Başkan Yardımcımız Onursal Adıgüzel ile birlikte Mücahit Avcı ve Özlem Erdem çiftinin nikah törenine katılarak mutluluklarına şahitlik etti.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi 1. Olağan Kongresi’nde genel başkanlığa seçildi

HIZLI YORUM YAP