Vegan Cilt Bakım Markaları | Sağlık
DOLAR

32,5968$% 0.35

EURO

34,8094% 0.14

STERLİN

40,3863£% -0.57

GRAM ALTIN

2.508,64%0,99

ÇEYREK ALTIN

4.277,00%0,69

a

Vegan Cilt Bakım Markaları

Vegan Cilt Bakım Markaları: 2020’li yıllarda olduğumuz şu günlerde daha çok insanın vegan olmayı seçtiğini söyleyebiliriz. Veganlık; bilhassa etik sebeplerden dolayı tercih edilebilir. Hayvansal gıda tüketilmesinin doğru olmadığını düşünenlere hitap eder. Bunun yanı sıra, vegan beslenenler; diğer insanlara kıyasla çok daha sağlıklı olurlar. Kalp hastalıkları başta olmak üzere birçok hastalığın kaynağının hayvansal gıdalar olduğu belirlenmiştir.

Veganlık; zannedildiği gibi insanların kendilerini kısıtlaması değildir. Birçok insan; vegan olduktan sonra önlerindeki yiyecek çeşitliliğinin azalmadığını hatta arttığını ifade ederler. Ancak, veganlık; yalnızca yeme içmeden ibaret değildir. İnsanların kıyafet, ayakkabı ve cilt bakım ürünü seçimlerinde de veganlığın getirdiği kurallara uygun hareket etmeleri gerekir. Yazımız sayesinde vegan cilt bakım markaları hakkında birtakım tavsiyelere erişebilirsiniz.

Bir çok kullanıcı ise vegan alışveriş siteleri hakkında ilgi sahibi olun.

Vegan Cilt Bakım Markaları Nelerdir?

Güzelliğine düşkün bir hayvan dostu olarak aşağıdaki vegan cilt bakım markalarının ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

  • Aveda: Listemizin ilk sırasında Aveda yer alıyor. Saç bakımı, kozmetik ve daha birçok farklı kategorideki vegan ürünleri ile dikkat çeken bir markadır. Ürünlerinin hiçbirisinde balmumu gibi bileşenler yer almaz. Doğal kaynaklardan üretilmiş bileşenlere sıklıkla yer verilir. Bu markanın en çok tercih edilen ürünlerinin başında Aveda Botanical Repair şampuanı gelir. Saçlarını bu şampuan ile yıkayanlar; saçlarındaki bakımı, onarımı ve yumuşaklığı daha ilk günden itibaren hissetmeye başlarlar.
  • The Body Shop: Bilhassa sosyal medyada bir hayli popüler olan bu markanın ürünlerinin kalitesine diyecek söz yok! Doğal bitki özleri ile zenginleştirilen yüzde yüz vegan cilt bakım ürünlerine sahip bir markadır. Ayrıca, makyaj ürünlerinin her birisi de yüzde yüz vejetaryen içeriklerle hazırlanır. Paraben, petrolatum, gluten, mineral yağ ve karmin içermeyen ürünler dikkat çekicidir.
  • Elf Cosmetics: Bu listede olmayı hak eden markalardan birisi de kesinlikle Elf Cosmetics! Elf; bir İngiliz markası olmakla beraber makyaj ürünlerinin tamamı yüzde yüz vegandır. Paraben, SLS, karbon, sülfat, nonilfenol gibi bileşenlere kesinlikle yer vermeyen bir markadır. Ayrıca, ürünlerin fiyatları diğer vegan markaların ürünlerine kıyasla çok daha uygundur.
  • Revolution: Vegan kadınlar; bilhassa göz makyajında yüzde yüz vegan içerikli ürün bulmakta zorlanırlar. Kozmetik sektöründe genellikle ezilmiş böceklerden yapılan karmin boyası kullanılır. Fakat, Revolution; bünyesinde yüzde yüz vegan ürünlere yer verir. Rengarenk farları ile dikkat çeker. Cruelty free ve çok sayıda vegan ürünü ile fark yaratan bir markadır.
  • Youth to the People: Veganlar için en uygun ürünleri bünyesinde barındıran harika bir markadır. Sebzelerin cilt için hayvansal ürünlere kıyasla daha faydalı olduğunu düşünen bir markadır. Bilhassa Superfood Antioxidant Cleanser en iyi ürün olarak dikkat çeker. Bu ürünün bünyesinde lahana, ıspanak ve C vitamini bulunur.
  • Nyx Cosmetics: Vegan makyaj markalarının önde gelen isimlerinden birisidir. Vegan ve cruelty free formüller içeren ürünleri ile dikkat çeker. Yağlı, kuru ve karma ciltlere uygun ürünleri ile öne çıkar. 45 farklı renk içeren fondöten ve daha birçok ürünü ile sektörün en iyisi olduğunu gösterir.
  • Zao: Çevre dostu kozmetik ürünleri ile dikkat çeken bu markanın çok sayıda müşterisi vardır. Yüzde yüz doğal kaynaklardan ibaret olan ürünleri ile fark yaratır. Sentetik koruyucular ve petrokimya türevleri barındırmayan ürünleri ile veganlar için en iyi seçenek olduğunu gösterir.
  • Juice Beauty: Paraben ve sülfat dışında sertifikalı organik madde içermemesi ile de dikkat çeker. Organik, doğal ve klinik onaylı cilt bakım ürünlerine bünyesinde yer veren bir firmadır. Ürün fiyatları da oldukça uygundur

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BioNTech CEO’su Prof. Dr. Uğur Şahin en zengin Türk oldu! Uğur Şahin’in serveti nedir ?

HIZLI YORUM YAP