Uzmanlar açıkladı Sabahları çay mı kahve mi tüketmeli? | Sağlık
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Uzmanlar açıkladı Sabahları çay mı kahve mi tüketmeli?

Uzmanlar açıkladı Sabahları çay mı kahve mi tüketmeli? Yapılan bir araştırma ‘da insanların sabahları ( güne başlarken ) çay mı kahve mi tüketilmeli soruları sorduğu ve çay veya kahveye ağırlık verdiği ortaya çıktı.

Peki sabahları  çay mı yoksa kahve mi tüketilmeli?

Çay ve kahve insanların her saat dilimi içerisinde ve ayrıca sosyalleşmek içinde kullanılan ve Türkiye’de oldukça tüketilen içecekler içerisinde yerini alıyor, sabahları özellikle insanların büyük oranı çaysız ve kahvesiz güne başlamaz. Peki güne başlarken siz çay içenlerden misiniz yoksa kahveyi tercih edenlerden mi?

Güne Spor ve Egzersiz ile başlıyorsanız Kahve içmek daha mantıklı!

Bir çok insan sabahları spor yaparak güne başlıyor, kahvede olan kafein miktarının çaydan daha fazla olduğunu bilmeniz gerek, fakat kahve içinde kafein miktarı fazla olduğu için sağlık sorunlarına yol açıyor, eğer bir sağlık sorununuz yoksa egzersiz yapıyor ve spor ile güne başlıyorsanız sabahları kahve içmek daha mantıklı çünkü ,FİZİKSEL AKTİVİTENİZE DESTEK OLUR.

Dikkatinizi vermenize destek olur!

Çay ve kahve yoğun mesai yapanlar için vaz geçilmezdir, çünkü çay ve kahve dikkatli olmanıza destek olduğu açıklandı. Yoğun mesai ‘de çalışıyorsanız dilerseniz kahve dilerseniz çay  içmeniz size hızlı etki edecektir.

Kahve Yağ yakımını hızlandırır

İçeriğinde bulunan maddeler sebebi ile yağ yakmanıza hızlı etki edecektir kahve tüketmek, spor ile birlikte kahve içmek daha iyi sonuç elde etmenize destek olur.

Son yapılan çalışmalar günde 3 fincan kahve tüketmenin diyabete yakalanma riskini yüzde 42 azalttığı ortaya koyuyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Koronavirüs’de kullanılan hidroksiklorokin ilacının tehlikesinin boyutu ortaya çıktı!

HIZLI YORUM YAP