Türkiye'de aşı tartışması! Dünya aşı olmaya başladı Türkiye sınıfta kaldı! | Sağlık
DOLAR

32,5042$% 0.26

EURO

34,5830% 0.2

STERLİN

40,4684£% 0.21

GRAM ALTIN

2.498,53%0,64

ÇEYREK ALTIN

4.275,00%1,42

a
  • Baykuş Haber
  • Sağlık
  • Türkiye’de aşı tartışması! Dünya aşı olmaya başladı Türkiye sınıfta kaldı!

Türkiye’de aşı tartışması! Dünya aşı olmaya başladı Türkiye sınıfta kaldı!

Aylardır korona tartışması sürüyor, bir çok kanal ‘da sağlık çalışanı hariç herkes konuşuyor, Birileri bağlanıyor sonra sağlıkçı yok öyle böyle, yok harikayız, sağlık sistemi süper doğru sağlık sistemi güzel çünkü çatır, çatır parası veriliyor güzel olmak zorunda zaten.

Şimdi Çin aşısı tartışması var, güvensizlik var!

Arkadaşlar öyle insanlar sadece sağlık bakanlığına değil aynı Zaman’da Hükumete güvenmiyor dün bir anket yayınlandı canlı olarak, %65 %60 seviyesinden insanlar aşı olmamam diyor güvenmiyorum diyor. Peki kime güveniyor arkadaşlar Alman aşısına güveniyor, hani bizim bunlar cehennemlik dediğimiz bir devlet. Arkadaşlar  TTB baştan bu yana uyarılarını yaptı mı yaptı, görevini sağlıklı bir şekilde yerine getirdi bana göre, sonuçta sağlık olduğu için partisi olmaz bu işin olursa ‘da sağlık bakanı gibi hata yapabilirsiniz.

Eleştiri yapalım

Sağlık bakanına büyük bir ilgi gösterdik ve güvendik, arkasında olduk yeri geldi tüm sağlıkçı arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi alkışladık ki az bile yaptık en büyük mücadeleyi onlar verdi, ölümle başbaşa her gün bu insanların aileleri var, çocukları var, anne ve babaları hatta sevgilisi olan var. Biz bu mücadele eden insanları dahi maalesef koruyamadık neden?

Ameliyathane çalışanı işçi sağlık işçisi değil sürekli işçi diye gösterilmiş!

Güvenlik risk altında hastanede, AVM’de ve toplu taşıma yerinde yahu bu insanlar canı tehlike altında ve ölüme her gün yürüdüler. Sağlık bakanı ise maalesef nasıl bir hata yaptı Turizm bakanı ve ticaret bakanıyla çıktığı ilk gün hata yaptı zaten.

İşte tüm bunlar toplanıp üzerine birde sayılar şimdi açıklanırsa hasra sayısı böyle güvensiz bir toplum oluşur, eğer baştan bu yana siyasi olarak değil de olaya sağlık açısından bakabilseydi sağlık bakanı Fahrettin Koca bu gün bunları konuşulmazdı!

Şimdi atık bu algı nasıl yenilir düşünülmesi gerek olay aslında sadece aşı değil artık insanların çoğu maalesef yönetime güvenmiyor yani bir aşı yapılacaksa öncelikle bunun için yapılmalı çünkü bu koronadan bile daha tehlikelidir.

Ersoy .k

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türk Milleti Çin aşısı olacak mı? Ne düşünüyor!

HIZLI YORUM YAP