Türk Tabipler Birliği vaka sayısı kaç! | Sağlık
DOLAR

32,3200$% 0.2

EURO

35,1243% -0.03

STERLİN

41,0196£% -0.01

GRAM ALTIN

2.294,60%0,77

ÇEYREK ALTIN

3.945,00%-0,62

a

Türk Tabipler Birliği vaka sayısı kaç!

Yaklaşık olarak bir haftadır Süleyman soylu ve Devlet bahçeli tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Türk tabipler birliği,  Fahrettin Kocanın yapmış olduğu açıklamayla ilgili olarak bir soru sordu ve daha önce önlem alınmadığını belirtti

Türk Tabipler Birliği: 6 aydan beri gerçekleri gizlediniz!

TTB, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ”Korona virüs testi her pozitif çıkan hasta değildir” ifadelerine tepki göstererek “6 aydır bunu söylüyorduk. Süreci şeffaf yürütmediniz. Gerçekleri gizlediniz” dedi.

Türk Tabipleri Birliği TTB), Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, ”Koronavirüs testi her pozitif çıkan hasta değildir” ifadelerine tepki gösterdi.

Türk Tabipler Birliği Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, belirti göstermeyen ama testi pozitif çıkan vakaların günlük açıklanan tabloda yer almadığını açıkladı. 6 aydır bunu söylüyorduk. Süreci şeffaf yürütmediniz. Gerçekleri gizlediniz. Salgının yayılmasına engel olmadınız. #vakasayısıkaç” dedi.

Sosyal medyada gündem olan konu içinde Fahrettin koca eleştiri yağmuruna tutuldu. Bir çok kullanıcı ise, demek bu yüzden türk tabipler Birliği hedef alındı diyerek Fahrettin koca ve önlem almayan hükümete seslendi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yoğun bakımda yer olmadığı için vefat etti!

HIZLI YORUM YAP