Turist PCR testi yapmayacaksa kapanmaya kimi inandırabilirsiniz ki? | Sağlık
DOLAR

32,3199$% 0.2

EURO

35,1291% -0.01

STERLİN

41,0324£% 0.02

GRAM ALTIN

2.293,02%0,69

ÇEYREK ALTIN

3.945,00%-0,55

a

Turist PCR testi yapmayacaksa kapanmaya kimi inandırabilirsiniz ki?

Turist PCR testi yapmayacaksa kapanmaya kimi inandırabilirsiniz ki? Turist için kendi vatandaşına bu yapılır mı diye sormamak aptallık olur, yaklaşık olarak bir yıldır evlerde olan milyonlar ise düşünüyor, acaba farklı bir ülkede bu yapılıyor mu diye?

Sorunun cevabı açık hayır kardeşim yapılmıyor.

İyide vatandaş geri zekâlı mı?

Bir kesim olabilir sonuç olarak herkesin zekası bir değil, azınlık geri zekâlı olduğu için sorgulayabilir, Bir kaç gün önce Turistlerle ilgili açıklama yapan bir bakan vardı, parti hatırladınız mı?

Ben hatırladım şimdi 17 gün evinde bekleyecek olan Türk vatandaşı vatani görevini yapıyor ve sokağa çıkmıyor ama Turist için bu öyle değil. artık PCR testide yapılmayacak, yani korona sanırım adam seçiyor.

Kusura bakmasın Ak partili sağlık bakanı ve Turizm bakanı sizin keyfinize göre uygulamanız bu milleti bezdirdi. Ciddi soruyorum psikolojik olarak savaştığınız kişiler bu milletin ta kendisi, buradan sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenmek lazım bu kişilerle yol yürümeye devam edersen ilk Seçim’de o koltuğu bırakmak zorunda kalır ve sırtından geçen herkesin, adını kullanan herkesin seni üne sürerek o istediği dediğini görebilirsin, ben buna şaşırmam çünkü dün gece Hilal Kaplan denen kişide ermeni ödülünü devletin politikası olduğu için yaptım diyerek seni gösterdi..

Yolun sonuna geliyoruz, bu milleti salak yerine koyan herkes boyunun ölçüsünü aldı.

Sağlık bakanı Koca istifa et yapamıyorsun be kardeşim, bu ülkenin Cumhuru olsam değil sana görev vermek diplomanı bile sorgulatırım..

Salgının ilk gününü hatırladınız mı? Bir bakan çıkıp dedi ‘ki turist gelecek diye ne yapalım demişti yine aynı bakanın eli bu işlerin içinde.. Otel zinciri olan kişiden ne bekliyorsunuz? Hatırladınız değil mi o günler ateş ölçer koymuşlardı havalimanlarına demiştik ki o gün onla bu hastalığı tespit edemezsin demiştik de inanmamış ve aylar içinde Türkiye Avrupa sıralamasına girmişti..

Şimdi aynı hatayı yine aynı bakanlar yapmaya devam ediyor..

susarsam namussuzum.

Babakuş

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Fahrettin Koca arasında gerilim iddiası! Kocayı gönderiyor!

HIZLI YORUM YAP