Sivilceleri yok etme, Bir saat içerisinde yok edin! | Sağlık
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Sivilceleri yok etme, Bir saat içerisinde yok edin!

Sivilce gerek görünümü gerek cilt sağlığı açısından korkutucu ve rahatsız edicidir, cildimizde oluşan sivilcelerden kurtulmak için denemediğimiz yol ve yöntem neredeyse yoktur. işte sizin için birkaç sivilceden bir gecede kurulmak için öneriler!

YOĞURT VE LİMON MUCİZESİ

1 tatlı kaşığı yoğurdun içerisine 5 damla limon sıkıp iyice karıştırınız. Temiz cildin üzerine sürün ve yoğurt kuruyana kadar bekleyin. Kuruduğunda ılık suyla yıkayınız.

ASPİRİN İLE GELEN KURTULUŞ

1 çay kaşığı suyun içerisine 1 adet ekleyin. İyice karıştırıp aspirinin çözülmesini sağlayın. Karışım katılaşacaktır. Bir kulak çubuğu yardımıyla temiz ciltte sivilcenin üzerine sürün ve kurumasını bekleyin. Kuruyunca ılık suyla bölgeyi yıkayın. Ve anında sivilcelerinizden kurtulun.

ALOE VERA İLE BİR GECEDE SİVİLCELERDEN KURTULUN

Evde yetiştirdiğiniz aloe vera bitkisinin bir dalını yarıdan bölün ve masaj yaparak aloe veranın kırılan yerini sivilceli bölgeye sürün, Ve bir gecede sivilcelerden kurtulun.

BAL İLE SİVİLCELERDEN KURTULUN

1 kâsede 1 tatlı kaşığı bal ve yarım çay kaşığı tarçını karıştırıp temiz cilde uygulayın. 15 dakika bekletildikten sonra ılık suyla durulayın.

SİVİLCENİZDEN ANINDA KURTULUN

Tam da en özel en önemli günün öncesi alnının ortasında beliren o sivilcenin canını ne kadar sıktığını biliyorum. Ve ondan kurulman mümkün değil gibi görünüyor ama mümkün, işte o özel günde sivilcesiz olmanın formülü!

  • DENİZ TUZU

Bir tatlı kaşığı deniz tuzunu iki yemek kaşığı ılık suyla karıştır. Sonra bir kulak pamuğu yardımıyla tuzlu suyu doğrudan sivilcenin üstüne uygula. Durulama. Deniz tuzu bakterileri öldürerek sivilceyi kurutur.

  • ÇAY AĞACI YAĞI

Antibakteriyel bir uçucu yağ olan çay ağacı yağı, gözeneklerini tıkayan mikroplara etki eder. Kulak pamuğuna bir damlalık yardımıyla çay ağacı yağı damlat ve sivilcenin üzerine ihtiyacın kadar uygula. Çok fazla sürmemeye dikkat et.

  • ASPİRİN

Bir aspirin tabletini ez ve macun kıvamına gelene kadar su ekle. Kulak pamuğunun yardımıyla sivilceyi (ya da sivilceleri) aspirin macunuyla kapla. Sivilceleri tamamen kapattıktan sonra kurumasını bekle. Aspirin de iltihap karşıtıdır. Yani cildi iltihaplara karşı destekler ve sivilcelerin daha az görünür olmasını sağlar. Bırak aspirin macunu gece boyunca sivilcelerle savaşsın.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kara Sivilce Nedir, Nasıl Kurtulabilirsin?

HIZLI YORUM YAP