Sinoz Leke kremi şikayetleri arttı! Şikayet Var'da yüzlerce şikayet çözüm bekliyor | Sağlık
DOLAR

32,4959$% -0.17

EURO

34,9858% 0.36

STERLİN

40,6787£% 0.24

GRAM ALTIN

2.434,70%0,49

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%-0,07

a
  • Baykuş Haber
  • Sağlık
  • Sinoz Leke kremi şikayetleri arttı! Şikayet Var’da yüzlerce şikayet çözüm bekliyor

Sinoz Leke kremi şikayetleri arttı! Şikayet Var’da yüzlerce şikayet çözüm bekliyor

Sinoz Leke kremi şikayetleri arttı! Şikayet Var’da yüzlerce şikayet çözüm bekliyor, Türkiye’nin en özel kozmetik ürünleri ile milyonlarca kişiye ulaşan, Sinoz markasının, şikayet var üzerinde, şikayetinin artması gözlerden kaçmadı.

Sinoz markası ise konuyla ilgili olarak henüz bir açıklama yapmazken, yüzlerce kullanıcı sorunların giderilmesi için cevap bekliyor.

Sinoz şikayet

 

sinoz-leke-kremi-sikayet

Kaynak: https://www.sikayetvar.com/sinoz

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • Adil
    2 yıl önce
    0 0

    Ürünün ismine markasına aldanıp bir ton para verdik ama asla sanına uymuyor hepsi hikaye yüzüm berbat oldu lekeler ve sivilceler oluştu hem de küçük filan değil bayağı büyük ve kaşınan sivilceler şikayetçiyim. Bu durumda ürünü iki hafta önce Gratis ®’ten aldım kullandım ama sonuç hüsran keşke kullanmasaydım keşke!

  • Seda
    2 yıl önce
    0 0

    Altın parçacıklı serum aldım gece sürüp yattım sabah bir kalktım yüzümde kocaman kabarık bir şeyler var. Akşam üstüne doğru dedim belki cildi yeniliyor tekrar süreyim Allahım mahvoldum yüzümde kabarıklar sivilceler ve yanmalar, olamaz ya! Ben nasıl toparlayacağım yüzümü güya güvendik markasına ne hale geldik ilgilenin lütfen yoksa gereken neyse ben yapacağım bilginize. Yüzümü eski haline getirin.

Sıradaki haber:

Kedi Bakımı Masrafları

HIZLI YORUM YAP