SES Ankara Şubesi'nden Ak Partili Bakan Fahrettin Koca'ya tepki: "Bakan 'bu ölümlere alışın' demeye çalışıyor" | Sağlık
DOLAR

32,3961$% 0.21

EURO

35,1187% -0.03

STERLİN

41,0684£% 0.39

GRAM ALTIN

2.325,13%0,26

ÇEYREK ALTIN

4.034,00%0,98

a
  • Baykuş Haber
  • Sağlık
  • SES Ankara Şubesi’nden Ak Partili Bakan Fahrettin Koca’ya tepki: “Bakan ‘bu ölümlere alışın’ demeye çalışıyor”

SES Ankara Şubesi’nden Ak Partili Bakan Fahrettin Koca’ya tepki: “Bakan ‘bu ölümlere alışın’ demeye çalışıyor”

SES Ankara Şubesi’nden Ak Partili Bakan Fahrettin Koca’ya tepki: “Bakan ‘bu ölümlere alışın’ demeye çalışıyor” Ak partinin en fazla eleştirilen bakanlarından olan Fahrettin Kocaya tepkiler sürüyor!

SÜRECİ İYİ YÖNETEMİYOR!

Milyonlarca kişinin ise Bakan Fahrettin koca için salgını iyi yönetemediğini dile getirmeye devam etmesi Bakan kocaya artan tepkilerin hergün devam etmesi ise kulisleri hareketlendirdi!

Koronavirüs salgınında, Omicron varyantının da etkisiyle Türkiye’de vaka sayıları rekor seviyede seyrederken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Artan vaka sayılarının sizi ürkütmemesini Sağlık Bakanınız olarak en yüksek sesle söylüyorum, endişe etmeyiniz, hastalık eski günlerindeki gücünde değil” iddiasında bulunmuştu.

Artan vaka sayılarının sizi ürkütmemesini Sağlık Bakanınız olarak en yüksek sesle söylüyorum; endişe etmeyiniz, hastalık eski günlerindeki gücünde değil” diyen Koca, “Grip olan vatandaşlarımızın sayısını günlük olarak ilan etsek benzer manzaralarla karşılaşacağız. Gripten kaybettiğimiz vatandaşlarımızın sayısını günlük olarak açıklasak salgından farklı olmadığını göreceğiz. Müsterih olunuz, en kötü günler geride kaldı” ifadelerini kullanmıştı.

“BAKAN ‘BU ÖLÜMLERE ALIŞIN’ DEMEYE ÇALIŞIYOR”

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Ankara Şubesi, Bakan Koca’nın bu paylaşımına bugün yaptığı yazılı açıklamayla tepki gösterdi.

SES Ankara Şube’nin açıklaması şöyle:

  • Bakan, ‘Gripten, bugün açıklanan Covid kaynaklı ölümlerden daha fazla kişi ölüyor’ diyor. 2022 yılında ölümler 150’nin üstünde seyrederken 2020 yılında günlük ortalama açıklanan ölüm sayısı 75’ti. Bakanın açıklamaları ya o dönemki verilerin bizlerin ifade ettiği gibi gizlendiğinin itirafı ya da Bakan ‘bu ölümlere alışın’ demeye çalışıyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

35 yaş üstünde olan kadınlar aman dikkat…!

HIZLI YORUM YAP