Salih Memişoğlu İsmini kullananlar hakkında Uyardı DİKKATLİ OLUN ! | Sağlık
DOLAR

32,5608$% -0.01

EURO

34,9038% 0.06

STERLİN

40,6320£% 0.19

GRAM ALTIN

2.425,83%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.073,00%-0,10

a

Salih Memişoğlu İsmini kullananlar hakkında Uyardı DİKKATLİ OLUN !

Ünü tüm dünyada bilinen ünlü metafizik uzmanı Salih Memişoğlu adını kullanan kişiler hakkında uyarılarda bulundu. Bir çok kişinin kendi adını kullandığını bir defa duyuran ve para isteyen kişilere itimat etmeyin çağrısı yapsa dahi sosyal medya üzerinden dolandırıcılık yapan veya adının kötüye çıkmasına sebep olan kişiler olduğunu dile getirdi.

Salih Memişoğlu ücretsiz olarak kişilere bakmaya devam ediyor, bu zamana kadar seans sonrasında yapılan işlemler ücretsiz olduğu gibi rahatsız olan kişi dilerse ve durumu varsa istenilen madde ve ilaçları kendisi temin ederek Salih Memişoğluna getiriyor ve Ünlü metafiziği uzmanı bunların hiçbirisinden para almıyor.

Dileyen ise Salih Memişoğlundan bu ilaçları alabiliyor.

Bir çok kişinin Ünlü Metafizik uzmanı adına sahte ofisler açıldığını dile getiren Salih Memişoğlu, uyardı, beni görmeyen kişiler bu kişilere inanmasın dediği görüldü.

Salih Memişoğlu hakkında sahte isimler kullanan kişileri savcılığa verdiklerini dile getirdi. Yasal işlemler devam ettiğini dile getirdi. Salih memişoğlu ayrıca doktora gitmeden hiçbir hocanın kapısını çalınmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

27 temmuz koronavirüs tablosu, Vaka ve ölü sayısı güncel tablo duyruldu

HIZLI YORUM YAP