Profesör Dr. Hanefi Çakır İstanbul’da | Sağlık
DOLAR

32,4934$% 0.13

EURO

34,8232% 0.27

STERLİN

40,6814£% 0.53

GRAM ALTIN

2.487,35%1,03

ÇEYREK ALTIN

4.222,00%0,23

a

Profesör Dr. Hanefi Çakır İstanbul’da

Uzun zamanıdır Gözlerinden rahatsızlık ceken hastamıza Avrupa da uzun yıllar gözleri icin nafile care aradık, ta ki kıymetli Hocamız Profesör Hanefi Cakir Istanbul da Türkiye Hastanesinde bulana kadar.
Profesör Dr. Hanefi Cakir Türkiyemizin yetistirmis oldugu Kıymetli hocamız Cerahpasa Tip Fakültsinden mevzunlar, kendileri tüm avrupadaki Göz uzmanlarinin olmaz dedigi ameliyatı Allahın yardımı ile basarılı bir sekilde Türkiye Hastanesinde tamamladı.

Hastamızın sol gözü +6,75 ve sag gözü +7,50 Hipermetropastigmat olarak ameliyata girdi ve Sayın hocamız Prof.Dr Hanefi Cakır ve Sayın Doc.Dr Selim Genc ile beraber ameliyatı büyük bir basarı ile tamamladılar, kendilerine sonsuz saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz.

Türkiyede Doktorlarımız hem gurbetcinin hemde Avrupalinin son ümidi olmaktadırlar, hastamızın suanda sol gözü+0,5 ve sag gözü +1,5.
Sayın Hocamız Prof.Dr Hanefi beyi bu ameliyat sürecinde refakat ettik ve detaylı bir sekilde herseyi gözlemliyebildik, Hocamız beni Son Vakit ve A Haber Ajansi Bas yazari Pd.Mag Murat Yüksel calismalari ile son derece etkilemistir, ayrıca ameliyatı tamamlayan Hanefi Hocamız gercek sifanın Allahtan geldigini bilenlerden, ameliyatan sonra hocamiz ayrica sifa vermesi icin Allaha siginarak dua ettti.

Rabbim sizi ve sizin gibi kıymetli Türk Doktorlarımızı korusun, Türkiyenin en iyi Göz Uzmani olan Sayin Prof.Dr Hanefi Cakir ve Sayin Doc.Dr Selim Genc’ e hastamıza göstermis olduklari ilgi sefkat ve saygi icin minettariz.

Türkiye Hastanesi Prof. Dr. Hanefi Çakır
• DOĞUM TARIHI
1955
• BÖLÜM
Göz Sağlığı ve Hastalıkları
• UZMANLIK ALANI
Göz Sağlığı ve Hastalıkları
• UZMANLIĞINI ALDIĞI YER
Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi – 1983
• EĞITIM
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi – 1978
• BİLDİĞİ YABANCI DİLLER
İngilizce
• DERNEK ÜYELİKLERİ
Türk Oftalmoloji Derneği Katarakt ve Refraktif Cerrahi Birimi, ASCRS, ISRS, ESCRS

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Vücutta stresi ve yorgunluğu gösteren belirtiler nedir? Vücutta bulunan toksinleri atan besinler nelerdir?

HIZLI YORUM YAP