Prof. Dr. Uğur Şahin ve Prof. Dr. Özlem Türeci için kim telefon açıp teşekkür etti! | Sağlık
DOLAR

32,3724$% 0.16

EURO

34,9785% -0.32

STERLİN

40,9584£% 0.16

GRAM ALTIN

2.323,98%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%0,14

a
  • Baykuş Haber
  • Sağlık
  • Prof. Dr. Uğur Şahin ve Prof. Dr. Özlem Türeci için kim telefon açıp teşekkür etti!

Prof. Dr. Uğur Şahin ve Prof. Dr. Özlem Türeci için kim telefon açıp teşekkür etti!

Prof. Dr. Uğur Şahin ve Prof. Dr. Özlem Türeci için kim telefon açıp teşekkür etti! Bu yazı için özellikle bekledim bekleme sebebim şu acaba ne olacak kim ne diyecek izlemek. Bu iki değerli bilim insanı için kimler devreye girecek kimler aşı için konuşacak kimler ne söyleyecek?

İstediğim olmadı bakın ben sizlere bir şey söyleyi vereyim, bu iki değerli insana BBC kanalı soruyor bunu bulduğunuz zaman ne yaptınız nasıl kutladınız, cevap veriyor bu güzel Anadolu kokan insanlar çay içerek, BBC muhabirine gülüyor İngilizler bunu çok sever ve çok sevinecekler, doktor cevap verir hayır bizim kendi çayımızda var, işte bu kadar milli bu  kadar ülke aşıkları o kadarda samimi ve bilim insanı.

Sormak istediğim şu sayın sağlık bakanı ne yaptı?

Prof. Dr. Uğur Şahin ve Prof. Dr. Özlem Türeci ile görüşüp gelin burada sizlere bir yer açalım ülkeniz için ‘de bir oluşuma girin destek olalım sağlık bakanlığı olarak.. yapıldı mı? Hayır neden?

Kulağıma kötü olaylar geliyor Türkiye Çin devletinden aşı alacakmış? Ne olduğu belirsiz Çin devletinin aşısını mı almak yoksa bu iki Anadolu insanının aşısına mı güveneceğiz ben şahsen Prof. Dr. Uğur Şahin ve Prof. Dr. Özlem Türecinin bulmuş olduğu aşıya güvenirim tabii testler tam anlamı ile bittikten sonra.

Sağlık bakanına değil eleştiri yapmak toplumda güvenini kaybetti bana göre artık hiç güven vermiyor.

Arkadaşlar büyüklerimizin yapmış olduğu hataları örtmek yerine bilime dayalı bir anlayışa girmek daha mantıklı olacaktır aksi sadece cinayet olur. Sahra hastanelerine karşı çıkan eli kanlı fetö örgütü ve hesapları kaos çıkarıyor, bu devletin her bireyi sağlıkta ve başarıda elbet birleşir

Örnek

  • Azerbaycan tüm partiler destek oluyor
  • Doğu Akdeniz tüm partiler birleşiyor
  • Kıbrıs Tüm partiler birleşiyor

Neden sağlık alanında birleşme olmuyor? Neden bu değerli insanlarla görüşülüp konuşulup protokol imzalanmadı halen. Baktım sordum araştırdım, yok kardeşim protokol yok. Avrupa ülkeleri ne yapıyor protokol imzalıyor. 

Sayı her geçen gün artıyor, iş veren işçisine yarın işe gel diyor, bu durum daha kötüye gidecek ve birileri ciddi manada bedel ödeyecek er ve geç. Acıyan vatan hailidir namussuzdur.

Özellikle tüm parti liderlerine seslenmek istiyorum, bu değerli insanlar ile protokol imzalanmadı? Almanya’da olduğu için mi? Çifte vatandaş olduğu için mi?

Ersoy .k

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Moderna duyurdu Koronavirüse karşı %94 etkili

HIZLI YORUM YAP