Ody. Emel Çetin: İşitmeniz önemlidir | Sağlık
DOLAR

32,5065$% -0.03

EURO

34,8737% 0.5

STERLİN

40,5003£% 0.84

GRAM ALTIN

2.427,67%-0,20

ÇEYREK ALTIN

4.076,00%-1,19

a

Ody. Emel Çetin: İşitmeniz önemlidir

Ody. Emel Çetin: İşitmeniz önemlidir, Her gün çok sayıda ses geliyor, ama siz bunları duymakta zorlanıyorsunuz. İnsanlar mırıldanıyor veya fısıldıyor. Müzik, tonlarını kaybetti. Televizyonunuz veya radyonuzun sesi sonuna kadar açık. Restoranlarda, gürültülü yerlerde ya da telefonda konuşmak zor olduğundan, sosyalleşmekten veya telefonunuza cevap vermekten kaçınıyorsunuz. İnsanlardan sözlerini tekrar etmelerini istemekten ya da söylediklerini tahmin etmeye çalışmaktan çekindiğiniz için sessiz kalıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Ve işitmeye çalışmaktan yoruldunuz. Tanıdık geldi mi?
Size yardımcı olabiliriz
İşitme kaybınızla uğraşmak sizin için bunaltıcı olabilse de seçenekler konusunda ve daha iyi işitmeye doğru giden her adımda size rehberlik edebiliriz. Bu kulağa iyi geliyor mu? Aklınızdaki soruların yanıtlarını bulmak için okumaya devam edin.

İşitme kaybı, yüksek bir sese veya patlama sesine maruz kaldığınızda aniden olabilecek bir şeydir. Yavaşça ve uzun bir süre içinde de olabilir; yaşa bağlı işitme kaybı genellikle bu şekilde gerçekleşir. İşitme kaybının ne olduğunu anlamanız, bu konuda harekete geçebilmeniz için önemli bir ilk adımdır Aklınızdaki soruların yanıtlarını bulmak için okumaya devam edin.

emelişitme.com

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bilim adamları, COVID-19’a Genetik Olarak Dirençli İnsanlar Olabilir

HIZLI YORUM YAP