NATO, ikinci Kovid-19 dalgasına hazırlanıyor ! | DÜNYA, Sağlık
DOLAR

32,3704$% 0.15

EURO

34,9716% -0.31

STERLİN

40,9680£% 0.19

GRAM ALTIN

2.324,22%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.995,00%0,14

a

NATO, ikinci Kovid-19 dalgasına hazırlanıyor !

NATO, ikinci Kovid-19 dalgasına hazırlanıyor !

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını ile ilgili açıklma da bulundu. Açıklma da Stoltenberg ,”NATO, olası bir ikinci dalgaya hazırlanıyor. Savunma bakanları yeni bir operasyon planı, tıbbi teçhizatın stoklanması ve zaruri tıbbi malzemenin hızlı bir şekilde tedarik edilmesi için bir fon üzerinde anlaşma sağladı.” ifadesini kullandı.

 

Stoltenberg, video konferans ile iki gündür yapılan savunma bakanları toplantısının hemen ardından basına açıklama yaptı.

Sağlık yetkililerinin olası  ikinci bir koronavirüs dalgasına karşı uyarılarda bulunduğunu söyleyen Stoltenberg, “NATO, olası bir ikinci dalgaya hazırlanıyor. Savunma bakanları müttefik ve ortaklara destek sağlamak için yeni bir operasyon planı, tıbbi teçhizatın stoklanması ve zaruri tıbbi malzemenin hızlı bir şekilde tedarik edilmesi için bir fon üzerinde anlaşma sağladı.” dedi.

“Türk donanmasının NATO misyonu yürüten bir Fransız gemisini taciz ettiği” Fransız gemisine taciz iddiası sorusuna cevap veren Stoltenberg ,“NATO askeri yetkilileri, bahsi geçen olayın detaylarını netleştirmek için inceleme yürütüyor. Şu anda izlenmesi gereken en mantıklı yol bu.” ifadelerine yer verdi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

17 Haziran koronavirüs tablosu, Vaka, ölü sayısı güncel son durum !

HIZLI YORUM YAP