La Roche Posay Pigmentclar Serum | Sağlık
DOLAR

32,5509$% -0.01

EURO

34,8813% -0.03

STERLİN

40,6168£% 0.15

GRAM ALTIN

2.437,24%0,31

ÇEYREK ALTIN

4.075,00%-0,17

a

La Roche Posay Pigmentclar Serum

La Roche-Posay Pigmentclar Serum, koyu lekeleri ve cilt tonu farklılıklarını hafifletmek için formüle edilmiş bir serumdur. Ciltteki renk eşitsizliklerini hedefleyen, geniş spektrumlu bir leke açıcıdır.

Serum, ciltteki hiperpigmentasyonu azaltmaya yardımcı olmak için yüksek konsantrasyonlarda Niacinamide ve Ferulic Asit içerir. Ayrıca, Lipo-Hydroxy Asit (LHA) ve PhE-Resorcinol gibi bileşenler de cildin pürüzsüzleştirilmesine ve ton farklılıklarının azaltılmasına yardımcı olur.

La Roche-Posay Pigmentclar Serum, düzenli kullanımda cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olabilir ve koyu lekeleri, yaşlılık lekelerini ve güneş lekelerini azaltabilir. Bu serumun hafif yapısı sayesinde, tüm cilt tiplerinde kullanılabilir.

Kullanıcı yorumlarına gelince, La Roche-Posay Pigmentclar Serum, birçok kullanıcının memnun olduğu bir üründür. Bazı kullanıcılar, serumun lekeleri hafiflettiğini ve ciltlerinin daha aydınlık göründüğünü belirtirken, diğerleri de cilt tonlarının daha eşit hale geldiğini söylüyorlar. Ancak, herhangi bir cilt ürününde olduğu gibi, sonuçlar kişiden kişiye değişebilir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gölcük’te enkazdan çıkmıştı! Şimdi tüm çabası depremzedelerin uzuvlarını kaybetmemesi

HIZLI YORUM YAP