Korona Virüs Tedbirlerini Halk Neden Umursamıyor? | Sağlık
DOLAR

32,5401$% 0.16

EURO

34,7519% 0.02

STERLİN

40,7628£% 0.04

GRAM ALTIN

2.488,76%0,20

ÇEYREK ALTIN

4.251,00%0,09

a

Korona Virüs Tedbirlerini Halk Neden Umursamıyor?

Dünya genelinde binlerce hatta milyonlarca kişinin ölümüne sebep olan biyolojik savaş niteliği taşıyan ölümcül hastalık,tüm ülkeleri etkisi altına aldı. Bu hastalık yüzünden ülkemizin çoğu yerinde iş yerleri kapatıldı, bazılarında ise işçiler işlerinden atıldı tazminat almaksızın. Özellikle Anadolu ve küçük illerde halkın tam anlamıyla iş ve haklarını bilmemesi bunların çoğalmasına sebep oldu hükumet sonra adım atsa da kimsenin dinleyeceği de yoktu o saatten sonra.

Dün Kadıköy moda da olan olayı gördünüz, bir bilinçsiz grubun bir birine bu kadar yakın olması öncelikle sayın sağlık bakanı Koca beyden anlamlı bir mesaj geldi. Tepki doluydu aslında. Fakat sosyal medyada bu paylaşımları yapanların yorum kısmına baktığınızda ülkemizde olan diğer bir salgınında hakaret, tehdit gibi unsurlar olması hayli endişe verici. Peki sizce bu seçmenlerin hepsi CHP yemi oy attı yoksa başka bir partiye de oy atma ihtimali yokmu? Yargılanmalar bölgeye göre yapılıyorsa eğer ki yapılmış İnsanların kalplerini görebilen bir nesil var. Bu ahlaksızlık değil resmen Allahsızlık oluyor.

İsmini vermeyeceğim bir partili bir paylaşım yapmış, bundan sonra kimse umrecilere laf etmesin diye, doğru etmesin fakat altında olan yorumların çoğu moda da olan kişiler için şu ifadeler geçiyor, hepsi gebersin, hepsi ölsün, umarım korona olurlar.

Kıymetli kardeşlerim, bir insanın ölümü sizi bu kadar mutlu ediyorsa lütfen İslam ibaresini taşıyan profillerinizi kapatın, İslam hukukun da kimsenin ölmesi için değil nasıl yaşatırız ahlakı vardır. Hangi parti olduğunu tahmin edersiniz umarım, bir partili başka bir belediyeye oy vermiş kişiye öl diyor.

Peki diğer mesele neydi hatırlarsanız korona ilk başladığında Elazığ da konuşma yapılmış yaşlı bir amcamıza soru sorulmuş efendim dışarıdasınız, korkmuyor musunuz denildiğinde ne korkması dedi, neden korkayım dış güçlerin oyunu dedi. İnanmayın bunlara dedi.

Umreden gelmiş bazı kişiler polise saldırdı hatta utanç verici bir şekilde ısıran oldu, tüküren dahi oldu.

Nereye Gidiyoruz!

Tüm unlar size ne hatırlatıyor? Toplum siyasilerin ahlaksız konuşmalarından, kavgalarından, iftira ve aptalca hareketlerinden etkilenmiş olmasın.

  • CHP seçmeni: Akpartinin aldığı kararlara saygı duymuyor
  • Akparti seçmeni: CHP nin söylemlerine güvenmiyor dinsiz diyor
  • IYI parti seçmeni : İşsizlik açız diyor bazen her iki partiyide eleştirebiliyor
  • HDP seçmeni: ne yaptığı belli değil selo diyor özgürlük diyor vs.

İşte tüm bu yaşananlar size neyi hatırlatıyor. Halk hiçbir partiye tam olarak güvenmiyor. Güvenmeme sebebi ise partilerin birlikten ziyade bir birileri ile çıkar kavgası.

Tüm bunlar yaşanırken polise tüküren umreciden, moda sahilinde oynayandan, Elazığ da inanmayın dış güçler diyene tepki vermek yerine durun arkadaşlar dünya birlik olmaya çalışıyor biz kavga ediyoruz hayırdır diyemiyorsanız kusura bakmayın bir adım öteye gidemezsiniz.

Moda sahilinde oynayan kişileri alın kardeşim içeri 1 ay çıkamasınlar dışarı. Elazığ da dış güçler diyeni de alın içeri 1 ay kurtulur muyuz hayır.

Tüm olayların yaşanmasına sebep olan siyasilerin kavgaları. kimse siyasilerin aldığı karara güvenmiyor.

Ölsün diyen bir zihniyet var ortada. Bunlar il ve ilçe başkanları partilerin. Ölsün diyebiliyor adam sonra oy verin diyor. Allah hepinize akıl fikir versin.

Ne bu toplum düzelir bu kafayla nede siyasiler tam güven sağlar bu mantıkla. Sonra lideriz süperiz, harikayım demeyin boşuna baştan aşağı cahiliz,

Ersoy.k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kadıköy Moda sahilindeki parti rezaletine Bakan Koca’dan uyarı !

HIZLI YORUM YAP