Köpek kuru mamaya nasıl alıştırılır? | Sağlık
DOLAR

32,3648$% 0.13

EURO

35,0008% -0.2

STERLİN

41,0242£% 0.2

GRAM ALTIN

2.320,22%0,02

ÇEYREK ALTIN

3.992,00%0,75

a

Köpek kuru mamaya nasıl alıştırılır?

Köpek kuru mamaya nasıl alıştırılır?: İnsanların en sadık dostları olan köpeklerinde kendilerine ait bir damak zevklerinin olduğu asla unutulmamalıdır. Bu nedenle de bazı köpek sahipleri bir şeyi yedirme konusunda köpekleri ile çok fazla zorlu an yaşayabiliyor. Özellikle de kuru mamalar, bu konuda en fazla sorun teşkil eden besinlerden birisi oluyor. Köpeğinin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında kuru mamaların mevcut olan faydalı içeriğini değerlendirebilmek çoğu zaman çok zorlu olabiliyor. Bu nedenle de pek çok köpek sahibi tarafından köpek kuru mamaya nasıl alıştırılır şeklinde bir sorunun yanıtının sıklıkla araştırılmasına neden olmaktadır. İlk defa kuru mama ile karşılaşan bir köpek için kuru mamaya alışmak hemen olacak bir durum değildir.

Kaliteli kuru mama kullanılmalı

Hayatında ilk defa kuru mama yiyecek bir köpeğin kuru mamaya alışması açısından kaliteli bir mama kullanılması oldukça büyük bir önem taşımaktadır. Köpek kuru mamaya nasıl alıştırılır sorusunun yanıtını araştıranlar için kaliteli mama yanıtı çok önemlidir. Kaliteli bir kuru mama kullanarak, ilk defa kuru mama yiyecek köpeğinizin ilk izleniminin iyi olmasını sağlamalısınız. Yani köpeğin tadını beğenmeyeceği bir kuru mamayı kullanmanız, sonrasında iyi ve lezzetli bir kuru mama kullansanız bile işinizin daha zor olmasına neden olacaktır. Bu yüzden piyasada kaliteli ve köpeklerin sevdiği lezzetlere sahip olan Royal Canin köpek maması veya Naturea köpek maması gibi ürünleri tercih etmeye özen göstermelisiniz. Bu köpek mamaları aynı zamanda da zengin besin değerleriyle köpeğinizin sağlığı içinde çok faydalıdır.

Kuru mama için ödül sistemi

Köpeğinizin sevdiği şeyleri ödül olarak kullanmanız da köpek kuru mamaya nasıl alıştırılır sorusu için verilen yaygın yanıtlardan birisidir. Bununla birlikte kuru mamayı, köpeğe ödül maması olarak vermekte onun kuru mamaya olan ilgisini arttırma konusunda oldukça etkili ve başarılı sonuçlar sağlayacaktır. Köpeklerin kuru mamaya alışma sürecinde ödül sistemi, her konuda olduğu gibi oldukça etkilidir. Köpeğinizin kuru mamaya bir türlü alışamaması ya yanlış yaklaşımınızdan ya da yanlış köpek maması seçiminizden kaynaklanır. Köpeğiniz için kuru mama arıyorsanız en kaliteli köpek mamalarını

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kediler kuru mamaya nasıl alıştırılır?

HIZLI YORUM YAP