İstanbul'da mesai saatleri değişiyor mu? | Sağlık
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

İstanbul’da mesai saatleri değişiyor mu?

BB başkanı Ekrem İmamoğlu ve İstanbul valisi Ali Yerlikaya korona virüs sebebiyle İstanbul’da mesai saatlerini değiştireceklerini belirtti. Ali Yerlikaya İBB ile ortak çalışıyoruz dedi kararını birlikte alacaklar.

İstanbul Valiliği, artan korona virüs vaka sayıları nedeniyle 16 milyondan fazla insanın yaşadığı megakentte kademeli mesai düzenlemesini yeniden gündemine aldı.

Bazı uzmanlar İstanbul’da hastalık artmaya devam ediyor, önlem olmadığı için hastalar dışarıda cirit atıyor denildi. Istanbul valisi ise 16 milyon olan insan nüfusunun bundan oldukça etkilendiği belirtmiş ve bu saatlerin değişmesi konusundaki görüşmeleri Çarşamba günü özel sektör kamu kurumları için düzenleme yapacaklarını belirttiler.

Mesai saatleri nasıl olacak

Bölümlere ayrılmış olarak gruplar farklı saat diliminde çalışmalara başlayacak, öncelik konusunda ise bankalar ve sağlık kuruluşları var.

İBB başkanı ise bunun yapılması gerektiğini insanların sağlığı için uyulması gereken kuralları mutlaka uygulamaya mecburuz dedi. İBB başkanı İmamoğlu daha öncede önlemler yetersiz diyerek sağlık bakanına seslenmişti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Covid-19 için müzik yasaklandı

HIZLI YORUM YAP