İddia doğruysa sağlık bakanı koca istifa edebilir | Sağlık
DOLAR

32,5856$% 0.21

EURO

34,8030% 0.39

STERLİN

40,3898£% 0.58

GRAM ALTIN

2.411,83%-0,84

ÇEYREK ALTIN

4.077,00%-1,84

a

İddia doğruysa sağlık bakanı koca istifa edebilir

Sağlık bakanı koca hastalığın ilk zamanında yapmış olduğu çalışma ve gayretle herkesin taktirini topladı, sürekli olarak uyaran ve bir baba gibi herkesi kucakladı, siyasi hiçbir açıklama yapmadı. Tüm doktor ve sağlıkçı kişiler alkışlandı, unutulan bazı bölümler olsada elinden geldiği kadar bu pandemi sürecini yönetti.

Fakat aylardır gündemde olan vaka ve hasta sayısı doğru ise ne yapacak!

Aylardır doktor ve pandemi sürecini takip eden, hekim, sağlık çalışanı, uzmanlar sayıların yanlış olduğunu dile getiriyor, defalarca sağlık bakanı kocaya seslenseler de sağlık bakanlığı bu konuda ceva vermedi.

Hatırlayın soylu dahi istifa etmişti!

Pandemi sürecinde Süleyman soylu beyin istifa ettiğini biliyoruz sebep, sokağa çıkma yasağı uygulansın denildi ama uyan olmadığı gibi bazı bakan ve vekiller ise yasak kalksın dediği gün soylu istifayı sundu!

Şimdi gelelim diğer meseleye hasta sayıları yanlış ise bu verileri bizlere ulaştıran kişiler hakkında soruşturma yapacak mı? Bu insanlar insanların ölümüne sebep olduğu için yargılanacak mı? Ve sen sayın bakanım koca iddiaları araştımadiğın için ne diyeceksin, özür dilemek yetmeyecek yaptığın onca belkide hizmet var ama halk seni linç edecek.

Görünen o ki sağlık bakanı dün gece ilerde bazı kişilerle toplantı yapmış, geç kaldınız sayın bakan diyor bazıları, iddia doğru ise size istifa edip ama ederken suçluları da kim olduğunu açıklamak düşer. Çünkü bu iddiaları 4 aydır var, dünya sağlık örgütü dahi uyardı neden uyulmadığı sordu ona dahi cevap veremedik, peki bu iddialar doğru ise ne olacak onca ölen insanın kanı ne olacak sayın bakanım.. konuyu araştırın ama bizzat sen araştır. Belkide sana yanlış bilgi verildi..

 

Ersoy.k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

27 Ağustos koronavirüs tablosu, Vaka ve ölü sayısı güncel tablo duyruldu

HIZLI YORUM YAP