Güneş Lekelerini yok etme teknikleri | Sağlık
DOLAR

32,3588$% 0.12

EURO

34,9828% -0.3

STERLİN

40,9859£% 0.21

GRAM ALTIN

2.324,49%0,23

ÇEYREK ALTIN

3.998,00%0,07

a

Güneş Lekelerini yok etme teknikleri

Güneş lekeleri özellikle yaz aylarında daha çok belirginleşerek can sıkıcı olabiliyor. Var olan güneş lekeleri özellikle sıcak havalarda yeniden belirginleşebildiği gibi yeni leke oluşumları da daha sık rastlanılan bir durum. Güneş lekeleri nasıl geçer? Güneş lekelerini yok etme teknikleri nelerdir? Leke kremleri güneş lekelerini yok eder mi? Bu yazımızda bunlardan bahsedeceğiz.

GÜNEŞ LEKELERİ NASIL GEÇER?

Öncelikle güneş lekelerinin neden oluştuğundan bahsedelim. Yaz aylarında güneşten gelen uv zararlı ışınlar, cildin renk pigmentasyonunu etkilediği için bölgesel olarak renk değişimine sebep olur. Ciltteki bu değişikliğe zemin hazırlayan başka etkenler de mevcut. Kozmetik ürünlerinin kullanımı, çevresel faktörler, beslenme şekli ve güneş koruyucu krem kullanmamak güneş lekelerinin oluşumunu sağlayabilir veya var olan lekelerin görünümünü arttırabilir. Bu yüzden özellikle yaz aylarında mutlaka güneş koruyucu krem kullanmayı ihmal etmeyin. Mümkün olduğunca cildinize fondöten vb. ürünler kullanmamaya özen gösterin.

Güneş lekeleri bazen kalıcı olsa da çoğunlukla tedavisi mevcut. Estetik ve güzellik sektöründe uygulanan leke tedavisi yöntemleriyle güneş lekelerinizden kurtulabilirsiniz. Bunun yanı sıra güneş lekesi tedavisinde daha pratik yöntemler de mevcut. Peeling uygulamak, doğal maskeler ve leke kremi kullanarak güneş lekelerinizden kurtulabilirsiniz.

GÜNEŞ LEKELERİNİ YOK ETME TEKNİKLERİ

  • Peeling Uygulamak

Cildinizde bölgesel olarak güneş lekeleriniz varsa belirli aralıklarla peeling uygulayarak bu durumdan kurtulabilirsiniz. Peeling yapmak, üstteki ölü deriyi yok edeceğinden hücre yenilenmesini arttırır ve mevcut kararmaları hafifleterek zamanla yok eder. Peeling yapacağınız malzemenin cildinize etkisini araştırarak belirli aralıklarla uygulayabilirsiniz.

Doğal Maskeler

Doğada insanlığın amacına hizmet etmek için var olan birçok bitki mevcut. Özellikle Limon renk açıcı özelliği sayesinde lekeler üzerinde oldukça etkili diyebiliriz. Asidik bir madde olduğu için seyreltilerek uygulamanızı öneririz. Bunun yanı sıra pirinç unu veya pirinç suyu da maske olarak uygulandığında zamanla cilt lekeleri üzerinde yok edici bir etkiye sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Leke Kremi ve Cilt Beyazlatıcı Krem

Leke kremleri özellikle son yıllarda keşfedilmiş dermokozmetik alanında oldukça etkili kullanılan ürünlerdir. Güneş lekeleri ve bölgesel kararmalar üzerinde hızlı ve iyi sonuçlar verdiği gözlemlenmiştir. Leke kremi ile güneş lekelerinizden kurtulmak oldukça kolay. Ancak bunun için doğru ürünü tercih etmeniz de oldukça önemli. Leke kremleri bu konuda kullanıcı memnuniyetini en üst seviyeye çıkararak kendini kanıtlamış bir ürün. Dr. Kozilej laboratuvarında dermotolojik olarak test edilmiş ve Altın Marka ödülüne layık görülmüş bu ürünü, bölgesel kararmalar, cilt ton eşitleyici krem ve güneş lekeleriniz için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Acısız, pratik ve etkili bir yöntemle güneş lekelerinizden kurtulmak istiyorsanız leke kremi mantıklı bir çözüm olacaktır. Piyasada satılan birçok leke kreminin faydasını henüz göremediyseniz sizlere önerimizi göz ardı etmeyin deriz leke kremlerini denemek ve müşteri danışmanlarından destek almak için doktoronuza veya leke kremlerini inceleyin ve bilgi alın

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cilt Yaşlanmasına Karşı Ne Yapılmalı?

HIZLI YORUM YAP