Göz Altı Morlukları en hızlı nasıl geçer? | Sağlık
DOLAR

32,4892$% -0.17

EURO

34,9914% 0.4

STERLİN

40,8278£% 0.44

GRAM ALTIN

2.433,48%0,44

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%-0,12

a

Göz Altı Morlukları en hızlı nasıl geçer?

Göz Altı Morlukları en hızlı nasıl geçer? Göz altındaki koyu halkalar sizi yorgun, yaşlı ve sağlıksız gösterebilen yaygın bir sorundur. Bu yazıda, göz altındaki koyu halkalardan hızlı ve doğal bir şekilde nasıl kurtulacağımıza bakacağız.

Göz altındaki koyu halkalar, çok fazla sıkıntıya neden olabilen yaygın bir yüz problemidir. Bunlardan kurtulmanın en iyi yolu, görünümlerini ve görünürlüklerini azaltmaya yardımcı olacak ürünler kullanmaktır. Bu makalede, gözlerinizin altındaki koyu halkalardan doğal yollarla nasıl kurtulacağınıza bakacağız, böylece bunun yerine uyanık görünmenin tadını çıkarabilirsiniz!

Göz altındaki koyu halkalar nedir?

Göz altındaki koyu halkalar uykusuzluk ve stresten kaynaklanır. Kalıtsal da olabilirler, bu nedenle eğer sizde de varsa, onlardan kurtulmaya çalışmak muhtemelen iyi bir fikir değildir.

Koyu halkalardan kurtulmanın en iyi yolu iyi bir gece uykusu, bol su içmek ve dolaşımı iyileştirmeye yardımcı olan beta-karoten içeren havuç gibi sağlıklı yiyecekler yemektir. Bunlar işe yaramazsa, göz çevresindeki kırışıklıklar da dahil olmak üzere tüm yaşlanma belirtilerini sihirli bir şekilde ortadan kaldıracağını iddia eden pek çok krem var, ancak önce dermatologlar tarafından test edilmedikçe herhangi bir ürünü kullanmamanızı tavsiye ederim çünkü bazıları aslında işleri daha da kötüleştirebilir!

Göz altındaki koyu halkalara ne sebep olur?

Göz altındaki koyu halkalar birçok faktörden kaynaklanır, ancak en yaygın olanlardan biri uyku eksikliğidir. Yeterince uyumayan kişiler, ihtiyaç duydukları kadar dinlendirici uyku alamadıkları için gözlerinin altında koyu halkalara sahip olma eğilimindedir.

Gözlerinizin etrafında koyu halkalar olmasının bir başka nedeni de susuz kalmanız veya yeterince su içmemenizdir. Bu, şişkinliğe neden olabilir ve göz çevrenizde bir gölge varmış gibi görünmesine neden olabilir, oysa gerçekte tüm bunlar gün boyunca yeterince sıvı içmemekten kaynaklanan su tutulmasıdır!

Eğer genetik bu duruma neden olmada rol oynuyorsa, yaş da rol oynar; eğer bir kişinin koyu halkaları varsa, aynı kişilerin zaman içinde kırışıklıklar ve ince çizgiler yaşama olasılığı da yüksektir (bunu daha sonra tartışacağız).

Göz altı morlukları Göz altındaki koyu halkalardan nasıl kurtulunur?

Göz altındaki koyu halkalar, kadınları yaşlı ve yorgun gösteren yaygın bir sorundur. Koyu halkalar kalıtsal faktörler, hormonal değişiklikler veya sadece kötü cilt bakımı uygulamaları nedeniyle oluşabilir. Tek bir tedavi ile koyu halkalardan kurtulmak kolay değildir ancak doğru ürünleri kullanırsanız bunu başarabilirsiniz. Aşağıda 5 basit adımda göz çevrenizdeki koyu halkalardan nasıl kurtulacağınızı açıklayacağız:

  • Makyajınızı misel su (yüz temizleyici olarak da bilinir) ile yıkayın. Bu, yüzünüzdeki fazla yağı gidererek ileride oluşabilecek kırılmaları önlemeye yardımcı olacaktır! 2. Adım: E vitamini veya retinol gibi bileşenler içeren bir göz kremini her kapağa sabah ve gece tekrar daha uyanık görünmeye başlayana kadar uygulayın – bu aynı zamanda zamanla oluşacak kırışıklıkları da önlemeye yardımcı olacaktır! 3. Adım: Herhangi bir aynanın önünde kendinize baktığınızda artık gözle görülür bir fark kalmayana kadar aynı ürünleri kullanmaya devam edin – daha sonra bunları kullanmayı tamamen bırakın çünkü neden bir insan gün boyu yüzünün içine bir şey sıkışmasını ister ki? Yine de bir şey olursa, bunun yerine bir türden diğerine geçmeyi deneyin, örneğin retinol ve benzoil peroksit (BP) bazlı kremler gibi her kategoride farklı türler arasında geçiş yapabilirsiniz.”

Göz altı morlukları nasıl geçer? Koyu halkalar için en iyi göz kremi

Göz altındaki koyu halkalardan kurtulmanın birçok yolu vardır. Bu yollardan biri de iyi bir göz kremi kullanmaktır. İhtiyaçlarınız için doğru göz kremini seçmek için, içinde hangi bileşenlerin olduğunu ve birlikte nasıl çalıştıklarını bilmek önemlidir. En iyi göz kremleri kafein ve K vitamini içerir çünkü bunlar dolaşıma yardımcı olur ve göz çevresindeki iltihaplanmayı azaltır. Ayrıca E vitamini de içerirler çünkü bu antioksidan, tedavi edilmezse zamanla yüzünüzde koyu lekelere neden olabilecek serbest radikal hasarına karşı korunmaya yardımcı olur (1). C vitamini veya hyaluronik asit gibi diğer antioksidanlar da yaşlanma karşıtı bir formüle eklenebilir, böylece tüm bu faydaları aynı anda elde edebilirsiniz! Bu tür ürünleri her zaman yatmadan önce uygulamalısınız, böylece siz uyurken işlerini yapmak için yeterli zamana sahip olurlar!

Göz altı morlukları için en iyi serum

Göz altı morlukları için en iyi serum

Serum, yüksek seviyelerde aktif bileşenler içeren çok konsantre bir cilt bakımı şeklidir. Genellikle belirli cilt sorunlarını tedavi etmek ve cilt tarafından emilmelerini sağlamak için kullanılır.

Serum ince çizgileri, kırışıklıkları, pigmentasyonu ve diğer yaşlanma belirtilerini iyileştirmeye yardımcı olabilir. Ayrıca ciltteki elastikiyeti artıran kolajen üretimini artırmaya yardımcı olur.

Göz altı morlukları için en iyi serumlar, C vitamini, kafein veya hyaluronik asit gibi bileşenler içerir ve bu bileşenler göz altı morluklarını aydınlatmaya ve etraflarındaki şişkinliği azaltmaya yardımcı olur

Göz çevresindeki koyu halkalar için en iyi krem

Hyaluronik asit ve C vitamini içeren bir krem kullanmak en iyisidir. Bu bileşenler cildi aydınlatmaya ve sıkılaştırmaya yardımcı olarak göz çevrenizdeki koyu halkaların görünümünü azaltabilir.

Hassas bir cildiniz varsa, koku veya sert kimyasallar içermeyen bir krem arayın. Retinol içeren kremlerden de kaçınmalısınız çünkü göz altı gibi hassas bölgeleri yüzünüzün diğer kısımlarına göre daha fazla tahriş edebilirler.

 Göz altındaki koyu halkalardan kurtulmanın en iyi doğal yolu

  • Göz altındaki koyu halkalardan kurtulmak için doğal ilaçlar kullanın.

  • Göz altındaki koyu halkalardan kurtulmak için doğal malzemeler kullanın.

  • Göz altındaki koyu halkalardan kurtulmak için doğal yağlar kullanın.

Göz altındaki koyu halkalar çirkin bir sorun olabilir ve kendinizi utangaç hissetmenize neden olabilir. Neyse ki bunlardan kurtulmanın birçok yolu vardır. İlk adım, bunlara neyin neden olduğunu anlamaktır, böylece evde veya ofiste nedenlerini çözmeye yönelik adımlar atabilirsiniz. Bu yapıldıktan sonra, ciddi bir cilt bakımı tedavisinin zamanı gelmiş demektir!

Baykushaber.com / Sağlık Haberleri

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sevişen çiftler birliktelik esnasında başka bir kadın veya erkeği düşünüyor!

HIZLI YORUM YAP