Fahrettin Koca'ya güvenmiyorum neden mi? | Sağlık
DOLAR

32,5703$% 0.23

EURO

34,7983% 0

STERLİN

40,7012£% 0.04

GRAM ALTIN

2.487,92%0,17

ÇEYREK ALTIN

4.247,00%0,35

a

Fahrettin Koca’ya güvenmiyorum neden mi?

Fahrettin Koca’ya güvenmiyorum neden mi? Sokaklar maskesiz kişilerle ile dolu salgınla mücadele kim ediyor Türkiye’de? Bu yazıyı 2021 son ayı 29.12.2021 tarihinde yazıyorum fakat yazmamın asıl sebebi bu salgınla nasıl mücadele ediyoruz diye soruyorum sağlık bakanlığına..

SAYIN FAHRETTİN KOCA SİZE SORUYORUM!

Sizi şahsen tanımam salgının en başından bu günde emin olun size asla güvenmedim. Güvenmeme sebebim ise salgının dünyada ilk yayılmaya başladığı günlerde yaptığınız bilimsel olmayan açıklamalarınız.

İnşallah yanılırım dedim ama yanılmadım.

 

Şimdi gelelim bu günlere. Sokaklar başı boş maskesiz insanlar ile dolu, vaka sayıları düşmüyor. bir çok ölüm gerçekleşiyor, ocaklar yanıyor, Mahalle aralarını geçtim caddeler dahi maskesiz insanlar ile dolu.

Kendim şahsen en az iki defa emniyet güçlerimizi aradım ihbar etmek için. Bölgeyi bildirimdim emniyet gitti işlem yaptı mı bilmiyorum, ama yapmıştır diye düşünüyorum fakat 1 hafta sonra tekrar gittim yine maskesiz kişiler..

Ama korkum o ki bakanlığınız yeteri kadar bilgi veremeyişi insanları da rahatlatmış durumda..

Bu halde yakın zamanda kapanmaya gidilir. Dünya yeni önlemler alıyor hatta çoğu bölgeler aşılandı.

Peki siz?

Bunun için ciddi manada soruyorum halen bir önlem alamayacak mısınız? Sokaklarda maskesiz insanlar ile ilgili olarak açıklama yapacak mısınız?

Caddeleri geçtim, marketlerde dahi maskesiz kişiler dolu. Çalışanlar dahi bıkmış bu durumdan. Herkesi uyarıyoruz ama her geçen gün tartışma çıkıyor diyorlar..

Bu maskesiz dolaşan halkın sağlığını riske atan kişiler kim..

Bakın sayılar 3,5 değil. ben 115 dakika içerisinde 100 den fazla kişi saydım. maskesiz derken kolunda yok, çene altında yok, eminim cebinde bile yoktur.

Sahi Sayın Fahrettin Koca elinizi taşın altına ne zaman koyacak ve hekimlik vazifenizi yapacaksınız.

Milyonlarca sağlık çalışanın verdiği emeği hiçe sayan sokaklarda katil gibi dolanan kişiler ile ilgili açıklama yapsanız, emniyet ekipleri de görevini yapsa sizce salgında olan sayının önüne geçemez miyiz.. AVM’ler dolup taşıyor.. çoğu yabancı uyruklu.. Ciddi soruyorum tüm bunlar olurken, hangi aklı başında olan kişi kendini sağlık konusunda güvende hisseder?

 

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TURKOVAC aşılarının üretim tesisinden Halk Sağlığı depolarına ilk sevkiyatı gerçekleşti

HIZLI YORUM YAP