Fahrettin Koca istifa etmeyi düşünüyor musunuz? Düşünmeyin edin! | Sağlık
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Fahrettin Koca istifa etmeyi düşünüyor musunuz? Düşünmeyin edin!

Fahrettin Koca istifa etmeyi düşünüyor musunuz? Düşünmeyin edin! başlık çok sert olabilir ama bir sağlık bakanı olan şahsın bu gece atmış olduğu mesaj o kadarda kötü ki dönüp dolaşıp aynı yere geldik..

 

Tam herşey belkide iyiye giderken bir anda tekrardan başladı üstelik adı da 3. dalga dendi sanki birinci dalga bitmiş..

Ak partili Fahrettin Koca bu akşam aynen şu mesajları paylaştı..

İllerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısını gösteren insidans haritamızın güncel hali. Durumu lehimize çevirmek elimizde.

pardon?

1 yıldır evinde olan insanlar var iş yerlerinin çoğu artık evden çalışıyor, bazıları ise yarı zamanlı olduğu iddia ediliyor ben pek ikinci yarı zamanlı kısma inanmıyorum, öğrenmek isteyen Merter ve tekstil alanlarında olan fabrika ve mahalle içlerinde olan tekstil iş yerlerini gezmesi dahi yeterli..

ak parti kongre korona Fahrettin koca

Ama çıkıp sağlık bakanı hiç utanmadan önlem alın diyor pardon, önlem almak halkın sorunu mu? Yoksa sizin mi. geçtiğim günlerde Ak parti kongreleri doluyken çıkıp tek kelime etmediniz, hadi ak parti hata yaptı sizin bir doktor olarak önlem almaya çağrıda bulunmanız gerekmiyor muydu o gün? Türkiye’nin her yerinden insanlar geldi. sonuç ortada.

Sayın sağlık bakanı istifa etmek eliniz ‘de değil anladık onu ama çıkıp da önlem alın dediğiniz inanlar 1 yıldır evde. esnaf evde, çalışan evde.

dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz.

Bence ilk önce kendi önleminizi siz alın, insanlar zaten alıyor. ilk önem alması gereken sizlersiniz.

Lütfen bu milletten özür dileyerek istifa edin, sadece milletten değil tüm sağlık çalışanlarından da özür dileyin. ben sizleri bir doktor olarak kabul etmiyorum, çıkıp sağlık çalışanlarını hep birlikte alkışladık, çıkıp arkanızda durduk.

Ama sonuç ortada.

Kongre sonu tebrik mesajları attınız, hadi koskoca ak parti hata yaptı, peki siz bir doktor ve sağlık bakanı olarak önlem aldınız mı?

Hayır.

istifa edin.

istifa edin.

istifa edin.

Ersoy K

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Talimat gitmiş, koronaya yakalanan AK Partililer bunu sosyal medyadan duyuramayacakmış!

HIZLI YORUM YAP