Eşim beni aldatıyor mu? hocaya ya gitmeli miyim? | Sağlık
DOLAR

32,5906$% 0.34

EURO

34,8490% 0.31

STERLİN

40,6862£% 0.21

GRAM ALTIN

2.495,23%0,45

ÇEYREK ALTIN

4.268,00%-0,07

a

Eşim beni aldatıyor mu? hocaya ya gitmeli miyim?

Eşim beni aldatıyor mu? hocaya ya gitmeli miyim? Toplum üzerinde etkisi artıran Cinci ve hocaların varlığı toplumu sıkıntıya düşürtmeye devam ediyor, Özellikle Fetö/PYD gülen cemaati ve diğer cemaat ve tarikat içlerinden çıkan Toplumda cinci hoca ve medyum olarak bilinen insanların insan sağlığını psikolojisini artması endişe oluşturmaya devam ediyor.

Bir çok kişi Tarikat ve Cemaat içinde olan kişilerden kendilerine yardımcı olmasını doktora gitmeksizin hocalara bağlı kalmayı tercih ettiği görünüyor, Özellikle radikal islamı kendilerine besleme yapmış kişiler bu emellerine çanak tutan radikal İslamcı cemaat ve tarikatlar bir çok yuvanın yıkılmasına sebep oluyor.

HOCAYA GİTMELİMİYİM?

Özellikle cahil ve islamcı acıdan zayıf düşmüş kişilerin Cinci hocalara gitmesinin sebebi, tarikat ve cemaat mensupları olduğu ortaya çıkıyor. Bir çok kişi gerek sosyal medya üzerinden gerekse mahalle arasında gittikleri kişilere seans başı para vermeye devam ediyor.

İSLAM İNANIŞINDA BÜYÜYE YER YOK!

İslam ve Kuran’da ise büyü ve sihre karşı ayetlerin olduğu ve kesinlikle gidilmemesi yönünde tavsiyeler olmaktadır. Eşiniz ile ve farklı sorunlarla ilgili sıkıntılarınızı Doktorlarınıza başvuruda bulunarak bilgi almanızda fayda var. Bu şekilde bir çok bilim dalı sizlerin sorunları ve görüşleri ile ilgilenmektedir.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Şanlıurfa’da, kalp damar hastası bebeklerin doktor olmadığı için sırayı beklerken ölüyor iddiası!

HIZLI YORUM YAP