Erdoğan yerli aşı için tarihi duyurdu! Biontech ve Sputnik geliyor | GÜNDEM, Sağlık
DOLAR

32,3878$% 0.16

EURO

35,0590% -0.16

STERLİN

40,9868£% 0.15

GRAM ALTIN

2.324,34%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.995,00%-0,48

a

Erdoğan yerli aşı için tarihi duyurdu! Biontech ve Sputnik geliyor

Son dakika haberleri: Cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli aşının ne zaman kullanılabileceğini açıkladı.

 

 

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası koronavirüsle mücadele ve aşı konusunda önemli değerlendirmelerde bulundu.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

SPUTNİK AŞISI GELECEK

Aşı tedariğinde ben herhangi bir sıkıntı yaşayacağımızı kabul etmiyorum. Elimizde yeterince aşımız var. Yeteri derecede var. Rusya’dan şu anda yine yaptığımız görüşmelerle Sputnik aşısı inşallah geliyor, gelecek.

Hatta gerekirse sayın Başkan ile de görüşmemizi yapacağız. Ben sayın Putin ile yapacağımız görüşmeden de ciddi bir miktarda Sputnik aşısı inşallah gelecek.

Bazı ihtimaller diyorum. Çünkü görüşmeyi henüz yapmadım. Ama önümüzdeki ayın ilk yarısında bu konuyla ilgili bir görüşmemiz oldu. Oradan da ciddi bir miktarda aşının gelmesiyle bu sayıyı yakalamış olacağız.

 

EYLÜL-EKİM

Ben fevkalade bir durum olacağına inanıyorum. Yerli aşıyla da şu an üniversitelerimiz, bazı ilaç firmalarımız yoğun bir çalışmanın içindeler. Bana öyle geliyor ki onların bana verdikleri söze dayanarak konuşuyorum Eylül – Ekim gibi onların da üretime geçeceğine inanıyorum.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cem Küçük Terör Örgütü Lideri Fethullah Gülen için 17/25 süreci içinde ne dedi?

HIZLI YORUM YAP