En iyi ve en etkili leke kremi markaları | Sağlık
DOLAR

32,4173$% 0.01

EURO

34,4304% -0.2

STERLİN

40,3359£% -0.14

GRAM ALTIN

2.488,49%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.225,00%0,14

a

En iyi ve en etkili leke kremi markaları

En iyi ve en etkili leke kremi markaları, Zamanın ve güneşin cildimizde çeşitli nedenlerle bırakmış olduğu gölgelerden kurtulmaya çalışırken çoğu zaman doğal yöntemlere başvurmalıyız. Doğal yöntemlerle halledemediğimiz lekelerle ise bir zaman sonra leke kremleri ile çözüm aramaya başlıyoruz. Ama leke kremi seçerken de dikkat etmemiz gereken noktalar var her leke kremi her cilt tipine uygun olmuyor haliyle bu noktada sizlere yardımcı olabilmek adına etkili 5 leke kremi paylaşacağım. Peki bu leke kremleri hangileri?

LİCAPE

  • LİCAPE LEKE KREMİ

Doğadan elde edilen özlerle tamamen doğal ve dermatolojik onaylı olan bu krem cildinize 72 saate kadar nem desteği sağlamakla birlikte zamanla cildinizde oluşan leke izlerini yok ediyor. Cildinizin hassas yerleri için de kullanabileceğiniz leke açma özelliği ile birlikte beyazlatıcı etkisiyle de kullanıcılarının beğenisini topluyor. Ciltte oluşan kararmalara karşı kalıcı çözümler sunan bu Licape leke kremini cilt bakım rutininize eklemenizde fayda var. Hamilelik lekelerinden sivilce izlerine, hormonal sebeplerden oluşan cilt kararmalarından tutun da bikini bölgesi koltuk altı ve kalıcı kara izlerine karşı etkili çözümleri ile kullanılmasında fayda var.

DDF Protectand Correct UV Moisturizer

  • DDF Protectand Correct UV Moisturizer

Kuru cilt tipler için geliştirilen yağsız formda bir leke açıcı özellikli bir bakım kremidir. DDF leke kremi cildini nemlendirir. Nem açısından cildin dengelenmesine destek verir. SPF15 ile cildi güneşe karşı korumaya da yardımcı olur. Cilt yüzeyinde var olan lekelerin renginin açılmasına yardım ederek zamanla cildin tek ton ve dengeli bir görünüm yakalaması için çabalar. Cildi rahatlatıcı bir etkisi vardır. En etkili sonuç için düzenli olarak kullanılması gerekmektedir.Caudalie Vinoperfect Day Perfecting Cream

  • Caudalie Vinoperfect Day Perfecting Cream

Kuru cilt tipine sahip olan kişiler için geliştirilmiş olan bu bakım kremi hem cildin günlük nem ihtiyacının karşılanmasına hem de leke giderici özelliği ile cilt yüzeyinde meydana gelen ton farklılıklarının giderilmesine yardımcı olur. Bitkisel özlerle zenginleştirilen formülü ile cildin nem açısından doyum yaşamasına destek olarak pürüzsüz ve yumuşak bir cilt dokusu kazanmanız için çabalar. Düzenli kullanımda cilt yüzeyinde görülen ton farklılıklarının giderilmesine destek vererek cildin tek ton ve dengeli bir görünüm yakalaması için yardımcı olur. Caudalie leke kremi güneş koruyucu filtreler ile geliştirilen formülü cildinizi güneşe karşı korumaya da destek verir. Makyaj bazı olarak uygulanabilir.

SkinCeuticals Advanced Pigment Corrector Leke Giderici Krem

  • SkinCeuticals Advanced Pigment Corrector Leke Giderici Krem

Normal, yağlı, karma, kuru ve hassas cilt tipleri için geliştirilen bir leke giderici kremdir. Çeşitli nedenlerle cilt yüzeyinde oluşan ton farklılıklarının giderilmesine yardımcı olur. Cilt tonunu eşitler, cildi nemlendirir, cildin pürüzsüz ve yumuşak bir doku kazanmasına destek verir. Skinceuticals leke kremi cildin daha genç ve dinamik bir görünüm yakalaması için çabalar.

Neostrata Enlighten Skin Brightener SPF 25 Leke Kremi

  • Neostrata Enlighten Skin Brightener SPF 25 Leke Kremi

Cilt yüzeyinde leke sorunu yaşayan kişiler için geliştirilmiş olan bu leke kremi, cilt yüzeyinde oluşan pigmentasyon farklılıklarını gidermeye yardımcı olarak cildin tek ton, parlak ve ışıltılı bir görünüm kazanmasına destek verir. Leke probleminin yanı sıra çil gibi sorunların da giderilmesine yardım eder. Neostrata leke kremi aynı zamanda cildi nemlendirerek nem kaybı nedeniyle oluşan hasarların önüne geçmeniz için çabalar. SPF25 ile cildi güneşe karşı korumaya yardımcı olarak güneş nedeniyle cilt yüzeyinde herhangi bir tahribat oluşmasına engel olmaya destek verir. Hassas yapılı ciltlerde dâhil olmak üzere tüm cilt tiplerine uygulanabilir. Sonucun etkili bir şekilde gerçekleşmesi için düzenli olarak kullanılması gerekmektedir.

Baykushaber.com / Sağlık haberleri

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Çocuklar neden küfür ederler, Çocuklar Küfrü nasıl öğrenir, ne yapılmalı?

HIZLI YORUM YAP