En iyi Leke Karşıtı Güneş Kremi | Sağlık
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

En iyi Leke Karşıtı Güneş Kremi

En iyi Leke Karşıtı Güneş Kremi; Kadın erkek fark etmeksizin cilt koruması için mutlaka güneş kremi kullanması gerekmektedir. Bu nedenle güneş kremleri sadece tatillerin değil, günlük hayatın da bir parçası olmalı. Güneşin en bilindik zararlarından biri de cildi yaşlandırmasıdır. Cildinizi korumak ve yaşlanmasını geciktirmek için hem koruyucu yüz kremi hem de vücut kremi kullanabilirsiniz. Bronz bir cilde sahip olmak istiyorsanız, bronzlaştırıcı güneş kremlerini ya da bronzlaştırıcı güneş yağlarını kullanmayı tercih edebilirsiniz. Bronzlaştırıcı güneş yağlarının çok düşük koruma oranı bulunduğu için genelde güneşin zararlı ışınlarına karşı yüksek koruma sağlamaz. Bu nedenle beyaz tenli kişilerin, bronzlaşmak için hemen bronzlaştırıcı yağ kullanması tavsiye edilmez. Doğru güneş kremi seçimi yapabilmek için öncelikle cilt tipinizi göz önünde bulundurmalısınız. Koyu tenli kişiler daha düşük faktördeki güneş kremlerini tercih edebilirken, cilt rengi çok açık olan kişilerin daha yüksek koruma oranına sahip güneş kremi kullanmaları gerekmektedir. Dolayısıyla hızlı bronzlaşmak amacıyla cilt sağlığınızı riske atmamalısınız. Eğer çok hassas bir cilde sahipseniz hassas ciltler için özel olarak tasarlanan güneş koruyucuları tercih etmelisiniz. Güneş kremi alırken bir de ucuza kaçmamalı ve güvenilir bir markanın güneş kremlerine yönelmelisiniz.

Avene Güneşten Korunma Seti

Avene güneşten korunma seti içerisinde ihtiyacınız olan tüm ürünleri bulmanız mümkün. Bu sette bir adet cildi zararlı güneş ışınlarına karşı koruyan Spf 50+ sprey, normal ve karma ciltlere yüksek oranda güneş koruması sağlayan Spf 50+ emülsiyon ve güneş banyosundan sonra temiz ve kuru cildinize uygulayacağınız nemlenme sağlayan güneş sonrası bakım losyonu bulunuyor.

Nivea Sun Güneş Kremi

Nivea güneş kremi, tüm cilt tipleri için uygundur. Nivea güneş koruyucu spreyler dengeli bir UVA ve UVB filtre sistemine sahiptir. Nivea’nın güneş koruyucu spreylerinin yanı sıra nemlendirici güneş spreyi, bakım yapan güneş sütü ve hem koruma hem de nemlendirme sağlayan güneş spreylerini tercih edebilirsiniz.

YÜZ İÇİN GÜNEŞ KREMİ TAVSİYESİ

  • Clinique Yüz Koruma Kremi

Clinique yüz koruma kremi, yüksek oranda UVA ve UVB koruması sağlar. Cilt tarafından kolayca nüfus edilen ürün aynı zamanda pratik bir şekilde uygulanır. %100 mineral özelliği bulunan bu krem diğer mineral koruyucular gibi güvenli ve uzun süre kalıcıdır. Dilerseniz özellikle yüz bölgenizi korumak için Clinique marka bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • La Roche Posay Güneş Kremi

La Roche Posay güneş kremi Spf 50+ koruma sağlayan ve tüm cilt tiplerinde kullanıma uygun olan bir güneş kremidir. Suya, kuma ve tere karşı dayanıklı olan bu ürün parfüm ve paraben gibi kimyasallar içermez. La Roche Posay markasının güneş kremlerinin yanı sıra güneş jeli de bulunmaktadır.  Dilerseniz yüksek güneş koruması sağlayan bu jelleri de tercih edebilirsiniz.

DOKTORLARIN ÖNERDİĞİ GÜNEŞ KREMİ

Sebamed Güneş Kremi

Sebamed güneş kremi yıllardır en çok tercih edilen markalardan biri. Siz de bu yaz güneşten korunmak için Sebamed çok yönlü koruyucu kremi tercih edebilirsiniz. Spf 50+ koruma faktörüne sahip Sebamed Multi Project Sun Cream, güneşten korumanın yanı sıra cildinize yoğun nem ve canlandırma da sağlar. Özellikle cildiniz çok hassas ve güneşe karşı dayanıksızsa bu kremi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Bioderma Photoderm Güneş Koruyucu

Bioderma Photoderm güneş koruyucu krem hassas ve karma ciltler için uygundur. Akışkan formülü sayesinde kolayca uygulayabileceğiniz ürün uygulandıktan sonra ciltte yağlı bir his bırakmaz. Bu güneş koruyucu ayrıca lazer, epilasyon gibi uygulamalardan sonra rahatlatıcı olarak da kullanılabilir.

Daylong Actinica Güneş Kremi

Daylong Actinia losyon, özel durumlu ciltler, cilt kanseri ve ailesinde cilt kanseri hikayesi olanlar için etkili koruma sağlar. Aktinik Keratoz ve bazı cilt kanserlerinin engellenmesinde önemli rol oynayan güneş koruyucu losyon lazer ve dermatolojik işlem sonrası kullanmak için de uygundur. Hem yüz hem de vücudunuzda kullanabileceğiniz bu özel pompası ve dozaj tablosu ile kullanım kolaylığı sağlamaktadır

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bunu Okumadan Leke Giderici Serum Almayın

HIZLI YORUM YAP