En Etkili ve En iyi Leke Giderici Eczanedeki Kremler 2022 | Sağlık
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

En Etkili ve En iyi Leke Giderici Eczanedeki Kremler 2022

En Etkili ve En iyi Leke Giderici Eczanedeki Kremler 2022 haberimizde sizler için araştırdık, Not bu bir öneri değildir, internet ortamında olan yorumlardan yola çıkılarak haberleştirilmiştir.

  • Expigment Krem:

Yüz beyazlatma, cilt lekelerini giderme, akne skarlarını geçirme, kağıt kesiklerinden, ameliyat izlerine, tırnak izinden, doğum lekelerine ciltteki hemen her türlü deformasyonu iyileştirme konusunda oldukça başarılı bir krem olan Expigment için, en iyi leke kremi desek çok da yanlış konuşmuş olmayız.

Expigment %4 ve Expigment %2 şeklinde iki formu eczanelerde bulunan leke kremi, cildi soyarak, deforme olmuş, zarar görmüş deriyi atarak işlev gören bir krem olduğu için, kullanımı sırasında yan etkilerine maruz kalmamak açısından çok dikkatli olunması gereken bir merhem türüdür.

Cildi onarır, hücreleri tamamen yeniler, adeta deri değişimine sebebiyet verir ancak hafif lekeleriniz için %2’lik formunu kullanabilecekken, %4 konstrantreli yoğun içerikli formunu reçetesiz ya da uzman dermatolog tavsiyesi olmadan kullanmanız tavsiye edilmez.

  • Tretin Krem

Tretinoin etken maddesi içeren Tretin krem cilt lekelerini gidermenin yanı sıra, genişlemiş gözenekleri de normal boyutlarına getirerek, yüzün daha orantılı, daha berrak ve aydınlık görünmesine önayak olan, rakipleri gibi cildi soyarak temizleyen, lekelerden arındırarak beyazlatan, düzenli ve sürekli kullanımda üstün etkili bir leke gidericidir.

A vitamini de içeren bir ürün olan Tretin’in yanında bol miktarda güneş kremi ve nemlendirici ürün kullanmanız cildinizin daha sağlıklı, parlak ve yenilenmiş görünmesine yardımcı olacaktır.

  • Madecassol Krem:

Madecassol krem merhem, içeriğindeki Centella Asiatica, nam-ı diğer Gotu Kola bitkisinin özleri sayesinde, üstün etki mekanizmasına sahip, piyasada en çok satılan, eczanelerden reçetesiz de olsa oldukça uygun bir fiyata herkes tarafından temin edilebilecek şahane bir leke kremidir. Sivilce izlerinden, güneş lekelerine, doğum ve hamilelik lekelerinden cilt üzerinde oluşabilecek her türlü kahverengi ya da koyu lekeyi hızlıca ve efektif bir biçimde gideren bir pomaddır.

Bayer firmasının ürettiği bir Türk markası olan Madecassol krem, yurtdışında da Türkiye’nin adını duyurmayı başarmış, cildi onaran, hücreleri yenileyen, ölü derinin atılmasını sağlayarak, sağlıklı ve yenilenmiş berrak bir cilde sahip olunmasını sağlayan mükemmel bir kremdir.

SİVİLCE LEKELERİ İÇİN NE KULLANMALIYIM?

Sivilceler vücudun pek çok noktasında görülebilmektedir. Özellikle de vücudun yağlı ve nemli bölgelerinde sıkça çıkmasından dolayı burun ve alın bölgesi başta olmak üzere yüzde çokça görülen sivilcelere evde doğal kolayca uygulanabilecek doğa çözümler ve bitkisel kürler mevcuttur. Sivilce lekeleri için krem ve sivilce için maske olarak uygulanabilecek yöntemler aşağıda belirtilmiştir; sivilce lekeleri nasıl geçer? Yüzdeki sivilce lekeleri nasıl geçer?

Lavanta ve yasemin çiçekleri de beraber kullanıldıklarında sivilce lekelerine karşı mucizevi bir etki sunmaktadır. Sivilce kızarıklığı üzerindeki etkileri nedeniyle sivilce kremi ilaçlarında da kullanılan hammaddeler arasında yer almaktadırlar.

Astrenjan olarak baz alınan güvercin ağacı özütü de çay ağacı yağı ile karıştırılıp kür oluşturularak kullanılan bir yöntemdir. Bu yöntem ile elde edilen karışım sivilce lekeleri için krem olarak çokça rağbet görmektedir.

Bıldırcın yumurtası geleneksel olarak çok uzun yıllardan beridir sivilce lekelerine karşı kullanılmaktadır. Pek çok faydası olan bıldırcın yumurtası, antiseptik özelliği ile bilinen bal ile karıştırılıp sivilce lekesinin olduğu bölgeye düzenli olarak sürüldüğünde, sivilce lekesine karşı onarıcı bir etkiye sahip olduğu görülebilmektedir.

Nişasta ve doğal olarak nişastanın bolca bulunduğu patates sivilce lekelerine karşı etkili bir yöntem sunmaktadır. Patates rendelenip suyunun temiz bir pamuk yardımı ile düzenli olarak leke olan bölgeye sürülmesi, sivilce lekelerine karşı onarıcı özellik göstermektedir.

Avokadonun 15 dakikada kadar haşlanıp püre haline getirildikten sonra bal ile karıştırılması, tercihen karışımın içine taze öğütülmüş zencefil eklenmesi de sivilce lekelerine karşı etkilidir.

15 dakika kadar demlenen defne yaprağının ezilerek bir pamuk yardımı ile yüze sürülmesi, defne yaprağının lifli yapısı ile onarıcı özelliklerinin birleşimi ile sivilce lekelerine karşı etkilerindendir ve etkin sivilce lekelerine maske olarak kendisini göstermektedir.

Pek çok faydası bulunan ve doğal mucizelerden olan Hindistan cevizi yağı, sadece sivilce lekesine değil vücuttaki pek çok cilt deformasyonuna karşı etkin olarak kullanılan yöntemlerden birisidir.

Bir başka doğal mucize olan aloe vera özü, sivilce lekelerine karşı sadece lekelerin geçmesine değil aynı zamanda cildin parlak ve yeni bir görünüme kavuşmasında da etkilidir.

EN ETKİLİ LEKE SİVİLCE KREMİ ECZANE

  • BENZAMYCİN TOPİKAL JEL

Benzamycin topikal jel, sivilce ve aknelerinden şikayetçi olanlar sık sık doktor kontrolünde kullandıkları kremleri arasında. Çok güçlü bir etkiye sahip olan bu krem düzenli kullanımda uzun vadeli etki edecek kadar başarılıdır.

  • İMEX KREM

Tüm eczanelerde kolaylıkla bulunabilen ve cilt üzerine sürülen bir tür antibiyotik olan İmex, kullananlara göre sivilceleri en fazla 2 günde kurutuyor. Kısa sürede sivilcelerin köküne nüfus ederek kurumasını sağlayan bu kremin etkisi çok hızlıdır

  • NADİXA KREM

Çoğunlukla ergenlik dönemindeki gençlerde görülen sivilceler (akneler), alna ya da enseye yakın kıl köklerinde, genital bölge, sırt gibi kir ve yağın yoğun olduğu yerlerdeki bakterilerin etkinliği belirgin sivilcelerin giderilmesinde etkilidir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

En iyi Leke Karşıtı Güneş Kremi

HIZLI YORUM YAP