Bursa Eker Meydan AVM'de Berat Albayrak'ın en yakın isim restoranda yemek verdi! Hani Yasaktı! | Sağlık
DOLAR

32,5910$% 0.34

EURO

34,8534% 0.31

STERLİN

40,5646£% -0.11

GRAM ALTIN

2.508,71%0,99

ÇEYREK ALTIN

4.278,00%0,67

a
  • Baykuş Haber
  • Sağlık
  • Bursa Eker Meydan AVM’de Berat Albayrak’ın en yakın isim restoranda yemek verdi! Hani Yasaktı!

Bursa Eker Meydan AVM’de Berat Albayrak’ın en yakın isim restoranda yemek verdi! Hani Yasaktı!

Bursa Eker Meydan AVM’de Berat Albayrağ’ın en yakın isim restoranda yemek verdi! Hani Yasaktı! Cumhurbaşkanı erdoğann tarafından verilen yasaklara bir kısım kişinin uymaması Erdoğan’a yakın isimler olması dolayısı ile Cumhurbaşkanı eleştirilmeye devam ediyor. Damadına yakın isimlerin Çakarlı araçlarla AVM’de yemek vermesi tepkilere sebep olurken, ne sağlık bakanlığı ne iç işleri bakanlığı nede Cumhurbaşkanlığı konuyla ilgili açıklama yapmadığı görüldü!

 

Yasaklara rağmen Bursa Eker Meydan AVM’de Berat Albayrak’ın en yakınındaki isim restoranda yemek verdi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın danışmanının nişan yemeğine ait olduğu iddia edilen görüntüler ortaya çıktı. Kafe ve restoranların müşteri alması yasaklanmasının hemen ardından Berat Albayrak’a yakın bir ismin sahibi olduğu öne sürülen AVM’de gerçekleşen bu görüntülere tepki yağdı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın danışmanının nişan yemeğine ait olduğu iddia edilen görüntüler ortaya çıktı. Kafe ve restoranlara müşteri yasağı gelmesinin hemen ardından Berat Albayrak’a yakın bir ismin sahibi olduğu AVM’de gerçekleşen bu görüntülere tepki yağdı.

Türkiye’de AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın korona virüs önlemleri kapsamında açıkladığı yasakların ardından vatandaşlar hafta sonu evlerine kapandı.

Yeni yasaklarla birlikte esnafın ise dükkanına müşteri alması yasaklanırken, sadece paket servis çalışmasına izin veriliyor.

Ancak Bursa’dan gelen görüntüler ve ortaya atılan iddialar “bu kadar da olmaz” dedirtti.

NİŞAN YEMEĞİ

Bursaspor Divan Kurulu Üyesi Emre Çelik’in dile getirdiği iddiaya göre geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın danışmanının nişan yemeği, yasaklara rağmen Bursa Büyükorhan’da bulunan Eker Meydan AVM’de bir restoranda gerçekleşti.

 

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından tepkiler çığ gibi büyürken, Nişan yemeğinin gerçekleştiği Eker Meydan AVM’nin sahibinin de Berat Albayrak’a yakın bir isim olduğu öne sürüldü.

“NEREDE ADALET”

Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Orcun Yaman isimli vatandaş ise “Türkiye’de yasaklara rağmen onlara yasak yok.Müşteri  alıp yedirip içirip hesaplarını alıp uğurluyorlar.Gelen arabalar çakarlı ve devletin polis korumaları var dükkan kapatan esnaflar nerde adalet” ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Kaynak:GT

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sosyal Medya’da binlerce kişi Fahrettin Kocayı istifaya davet etti

HIZLI YORUM YAP