Bunu Okumadan Leke Giderici Serum Almayın | Sağlık
DOLAR

32,5672$% 0.42

EURO

35,4371% 0.23

STERLİN

41,6468£% 0.76

GRAM ALTIN

2.323,41%0,19

ÇEYREK ALTIN

4.003,00%0,29

a

Bunu Okumadan Leke Giderici Serum Almayın

Bunu Okumadan Leke Giderici Serum Almayın; Güneşin ve zamanın cildimizde bıraktığı lekeler, cilt tonu eşitsizlikleri, pigment eksikliği veya pigmentlerin belli noktalarda yoğunlaşarak oluşturdukları morluklar hayatımızı olumsuz yönde etkilemekte. Lekelerle uğraşmak hem zaman anlamında hayatımızı etkilemekte hem de aynaya baktığımız zaman modumuzu ve enerjimizi kaybediyoruz. Doğal yöntemlerin yanı sıra bu noktada leke giderici serumlara da başvuruyoruz. Serumlar elbette işe yarıyorlar fakat öncelikle doğal yollara başvurmak daha önemli. Eğer doğal yollarla gideremiyorsanız o noktada cilt tipinize uygun serumu seçerek uygulayabilirsiniz. Yüz serumlarını her yaşta kullanabilirsiniz; 20 yaşında da, 50 yaşında da. Ama elbette ne kadar erken o kadar iyi! 20’li yaşlarda yüz serumu kullanmaya başlarsanız, sonraki yıllar için cildinizi desteklemiş, daimi bir sıkılığa ve bakıma kavuşturmuş olursunuz.

LEKE GİDERİCİ SERUM KULLANANLAR

Lekeler cildi ciddi anlamda deforme gösterir ve ciltteki lekelerle baş etmek oldukça zordur, doğal yöntemler elbette belli oranda cildi lekelerden arındırır ama bazı durumlarda cildi lekelerinden kurtulmak epey zorludur. Bu durumlarda devreye serumlar girer. Yüz serumları, günlük kullanılan nemlendiricilerin yeterli olmadığı durumlarda cildinizin derinlerine inerek cildinizi derinlemesine besler ve nemlendirir. … Nemlendirmenin yanı sıra serumlar, cilt leke ve sorunlarına, sivilcelere, yaşlanmayı önlemeye de yardımcı olur.

Eğer nemlendirici kullanıyorsanız serumdan sonra da nemlendiricinizi sürebilirsiniz. Serumu yüzün merkezinden dışa doğru masaj yaparak, alın, burun, yanaklar ve çenenize doğru uygulayın. Bu masajı 3 kez ard arda tekrarlayın. Bu şekilde serum cildinize tamamen yedirilir ve lekelere nüfuz eder. Serumlar hem sabah hem akşam temizlenmiş cilde uygulanır. İnce yapıda olduğundan 1 dakika içinde emilir. Üzerine gündüzleri nemlendirici, akşamları gece kremi sürebilirsiniz. Belirtilen miktarda serumu parmak uçlarıyla hafif tampon hareketlerle yüze veya göz çevresine yedirin.

LEKE GİDERİCİ KREM

Zamanın ve güneşin cildimizde bıraktığı gölgeleri silebilmek için etkili yollardan biri de leke kremidir. Cilt tipine uygun leke kremini düzenli olarak cilde uygulayıp, cildi temiz tutarak zamanla cildinizde oluşan lekeleri giderip renk tonunuzu eşitleyebilirsiniz. Aynı zamanda cilde ışıltı kazandırarak makyajsız da dışarı çıkabileceksiniz. Leke kremi genel olarak güneş lekeleri, cilt tonu farklılıkları, sivilce izleri, akne izleri ve yaşlılık lekelerinin tedavisinde ve iyileştirilmesinde kullanılan bir üründür.

Leke kremi çoğunlukla düzenli olarak, sabah ve akşam kullanmak şartı ile günde iki kere kullanılmaktadır. Kremi parmak ucuna nohut büyüklüğünde alıp lekeli cilde hafifçe masaj yaparak cilde iyice yedirilir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yüz Bakımı İçin Ev Yapımı Kremler

HIZLI YORUM YAP