Bill Gates koronavirüs endişesi | Sağlık
DOLAR

32,5643$% 0.2

EURO

34,8212% 0.07

STERLİN

40,7200£% 0.02

GRAM ALTIN

2.487,74%0,16

ÇEYREK ALTIN

4.251,00%0,07

a

Bill Gates koronavirüs endişesi

Dünyanın sayılı zengin insanlarından biri olan, ABD’li iş adamı ve girişimci Bill Gates, “Keşke bu tehdide karşı insanların dikkatini çekmek için daha fazla çaba harcasaydım” dedi.

ABD’de Wall Street Journal gazetesine röportaj veren, Kendi alanın da Dünya  devi  olan Microsoft’un kurucusu Bill Gates “Keşke uyarılarım işe yarasaydı ve küresel çapta koordineli bir hareket başlatabilseydik” ifadelerini kullandı.

Bill Gates  “Dünya liderlerinin bu trajediden ders alacaklarını ve bir daha benzer salgınların ortaya çıkmasını önlemek için gerekli yatırımları yapacaklarını umuyorum” dedi.

Gates Vakfı, corona virüs salgınına karşı mücadelede kullanılmak üzere bugüne kadar 305 milyon dolar bağış yaptığı biliniyor.

 

DipNot : Pandemi çıktı çıkalı pandemi hakkında en çok bilgiye sahip olan Bill Gates. Bir aşının çıkacağı şirketin adını vermedi onuda yakında duyurur. Aşı bulundu ama tehlikeli konuşmaları şimdiden ABD başkanı Trump’tan duyulmaya başladı.İlk karşı taraf çıkarırsa tüm covid-19 cinslerini yenen aşıyı anti bir tez kullanmak amacıyla.Yani her alan da savaş sürerken dünya’ya narkoz verme görevi önemli ölcüde Bill Gates tarafın dan yönetiliyor .

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İç ve Dış Savaşla Uğraşan Suriyede Covid 19 Neredeyse Yok

HIZLI YORUM YAP