Bakan Koca "Paylaştığım fotoğraf günceldir" paylaşımı ile duyurdu | Sağlık
DOLAR

32,3973$% 0.21

EURO

35,1058% -0.02

STERLİN

41,0700£% 0.38

GRAM ALTIN

2.325,32%0,27

ÇEYREK ALTIN

4.034,00%0,91

a

Bakan Koca “Paylaştığım fotoğraf günceldir” paylaşımı ile duyurdu

Bakan Koca “Paylaştığım fotoğraf günceldir” paylaşımı ile duyurdu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,geçtiğimiz iki hafta önce açılışı yaptığı Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesini ve sağlık çalışanlarına ziyarette bulundu.Yaptığı bu ziyaretten 2 kare fotoğraf paylaşan Koca “Bugün ziyaret ettiğimiz ve sadece COVID-19 hastalarının kabul edildiği Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi’nde çekilmiştir.” ifadelerine yer verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sosyal Medya paylaşım sitesi olan Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, İstanbul’da olduğunu altını çizerek, “İki hafta önce açılan Prof. Feriha Öz Acil Durum Hastanemizi ve çalışma arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Yatan 105 hastamız hakkında bilgi aldık. Hastanemiz şimdilik sadece koronavirüs hastalarıyla şüphelileri kabul ediyor. Sırada yeni hastane ziyaretlerimiz var.” ifadesini kullandı.

Sağlık Bakanı Koca, paylaşımında hastane ziyaretine ilişkin bir kare fotoğrafa da yer verdi.

“PAYLAŞTIĞIM FOTOĞRAF GÜNCELDİR”

Bakan Koca daha sonra ziyaretten kare daha paylaşarak “Paylaştığım fotoğraf, günceldir. Bugün ziyaret ettiğimiz ve sadece COVID-19 hastalarının kabul edildiği Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi’nde çekilmiştir.” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

13 Haziran koronavirüs tablosu, Vaka, ölü sayısı güncel son durum !

HIZLI YORUM YAP