Ali Babacan’dan Bahçeli’ye : Küçük ortağın yayınlarına 18 yaş sınırı konulsun | Sağlık
DOLAR

32,3341$% 0.24

EURO

35,0914% -0.12

STERLİN

40,9682£% -0.13

GRAM ALTIN

2.299,45%0,98

ÇEYREK ALTIN

3.967,00%-0,34

a
  • Baykuş Haber
  • Sağlık
  • Ali Babacan’dan Bahçeli’ye : Küçük ortağın yayınlarına 18 yaş sınırı konulsun

Ali Babacan’dan Bahçeli’ye : Küçük ortağın yayınlarına 18 yaş sınırı konulsun

Ali Babacan’dan Bahçeli’ye : Küçük ortağın yayınlarına 18 yaş sınırı konulsun, Devlet Bahçeliye eleştiriler devam ediyor, Bahçelinin yaşlandığını ve siyasi kariyerinin olmadığını savunanlar sayısı hayli fazla, Devlet Bahçeli için son açıklamayı Deva Partisi lideri Eski Ak partili Babacan dile getirdi.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, RTÜK’e çağrıda bulunarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin konuşmaları için 18 yaş sınırı getirilmesi önerisinde bulundu…

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan partisinin Çanakkale İl Kongresi’nde konuştu.

İktidara yönelik eleştirilerde bulunan Babacan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin son dönemdeki çıkışlarına işaret ederek “Seçimlerde vatandaş oy verdi, bir cumhurbaşkanı seçti. Seçilen cumhurbaşkanı tuttu, yüzde 10 oy almış bir genel başkana memleketi teslim etti. Milli irade dediğiniz şey, yüzde 10 oy almış bir genel başkanın devleti esir alması mı?

Küçük ortak, ne kadar siyasetçi varsa hepsine bağırarak fırça çekiyor. İktidar partisindenmiş, muhalefettenmiş hiç fark etmiyor. Çok bağırıyorsunuz. Bağırmayın diye önünüze mikrofon koyuyorlar. Bu ülkenin sizin yüzünüzden dünya kadar sorunu var.” dedi.

RTÜK’E BAHÇELİ ÇAĞRISI

MHP lideri Bahçeli’yle ilgili RTÜK’e de bir “çağrı” yapan Babacan, “Pandemi döneminde çocuklarımız evlerde. Onların edep ve ahlâkını bozacak hakaretlerin yayınlanması çok yanlış. Evde bağırış çağırış dinlemelerini istemiyoruz. Küçük ortağın yayınlarına 18 yaş sınırı konulsun lütfen.” ifadelerini kullandı. (AA)

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Başkan Erdoğan’dan Korona aşısı hakkında açıklamada bulundu

HIZLI YORUM YAP