A HABER AJANSI KÖŞE YAZARI SALİH KURT’UN YAZISI | Sağlık
DOLAR

32,5659$% 0.07

EURO

35,0630% 0.56

STERLİN

40,7177£% 0.31

GRAM ALTIN

2.428,56%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.062,00%0,15

a

A HABER AJANSI KÖŞE YAZARI SALİH KURT’UN YAZISI

 

Ayça Haberleşme ve Yayıncılığa bağlı A Haber Ajansının köşe yazarı Salih Kurt Covid 19 ve Muhammet Mustafa’nın (sav) yardımı adlı kaleme aldığı yazısında şunları ifade etti

 

Değerli Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarım , sevgili kardeşlerim , küçüklerim ve büyüklerim. Uzun süredir ülkemizi ve dünyamızı kasıp kavuran bir virüs ile mücadele halindeyiz. Devletimizin emri ile aşılanma hususu üzerinde durmak ve desteklemek bizlerin ve sizlerin vazifesidir. Ülkelerce uygulanan aşılanma hususunu ele aldığımız zaman hala ülkemizde bazı eksiklikler görüyoruz. Bu eksiklikler vaka sayısının artışına , virüsün bulaşma olasılığına ve ölümlerin artışına sebep olmaktadır. Aşılanma hususunda vatandaşlarımızın en yakın zamanda devletimizce belirtilen hastanelerimize ve sağlık ocaklarımıza gitmelerini ve aşılarını olmalarını rica ve temenni ederiz. Sadece aşı olmakla bu işin üstesinden gelebilmemiz biraz zordur. Neden mi ?

 

Aşı virüsü atlatmamızda büyük bir panzeriğimizdir lakin virüsü tamamen bitiremediğini biliyoruz. Aşı virüs ile vücudumuzda savaşabilecek potansiyele sahiptir. Aşılarımızı olalım. Aşıdan sonra alternatif çözemlemelerede yönelmemiz virüsün tamamen bitene kadar ilave bir korunma yollarından biri olabilmektedir. Başlıktada gördüğünüz üzere fahri kainat efendimiz muhammet mustafanın (sav) yardımı Türkiyemize ulaşmıştır. Peygamberimizden gelen ilham ile tavsiyemiz şu şekildedir ; 5 litre suya 12 çorba kaşığı sirke ( elma veya üzüm ) 6 çorba kaşığı karbonat. Kullanım şekli şu şekildedir; Yetişkinler için sabah ve akşam 1 çay bardağı tüketecektir. Çocuklar ise ( 40 kg altı kiloda olanlar ) sabah akşam yarım çay bardağı tüketecektir. Bebek düzeyinde olanlara daha az bir şekilde örneğin ; bir çay kaşığı içirilebilir. ( Doktor onayı alınması gerekir ) Bu karışımın kullanılmasından itibaren geçen 10 günlük süreçten sonra kullanım talimatının miktarını yarı yarıya düşürülmesi gereklidir. Örneğin; Yetişkinler için bir çay bardağı içilen miktar 10 gün kullanıldıktan sonra yarım çay bardağı olarak içilmesi lazımdır. Buna biz karışım adını verelim. Bu karışımın covid 19 virüsüne daha maruz kalmamış kişinin vücuduna girmesine engel olacaktır. Covid 19 virüsüne maruz kalmış kişinin ise vücudundan Allah’ın izniyle defedebilecektir. Aynı zamanda covid 19 virüsünden dolayı organlarda oluşan hasarların düzelebileceğine inanmaktayız. Bu karışımın sağlık bakanımız tarafından incelenmesini temenni ederiz. Gerektiği taktirde bu karışımın seri üretimine geçilmesini ve alışveriş merkezlerine dağıtılıp cüzi miktarda ücret ile satılmasını yada ücretsiz bir şekilde vatandaşlarımıza dağıtılmasını öneririz.

 

Bir kudsi hadiste peygamber efendimiz (sav) şöyle buyurdu;
Yüce allah şöyle buyurdu; Rahmetim gazabımı aşmıştır. Hasta kulumun günahını affeyledim!
Hastalarımıza şifa diliyorum. Ölenlere rahmet diliyorum. Saygılarımla ve sevgilerimle.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesin’de skandal!

HIZLI YORUM YAP