2021'in En Fazla Kullanılan 5 Leke Kremi! | Sağlık
DOLAR

32,5631$% 0.13

EURO

35,0080% -0.11

STERLİN

40,8354£% -0.12

GRAM ALTIN

2.436,36%0,02

ÇEYREK ALTIN

4.057,00%0,12

a

2021’in En Fazla Kullanılan 5 Leke Kremi!

Kadınların özellikle cilt lekelerine göre erkeklerden daha hassas oldukları açıklandı. Bir çok kadın cilt ürünlerine özel ilgi duyar, bunlardan ilki ise leke kremi seçenekleridir. Leke kremleri ciltte oluşan lekelerin en aza indirmek veya tamamen lekeden kurtulmanıza destek olur.

Sizler için En fazla Kullanılan En İyi 5 leke kremini derledik!

  • ZDRAVE Krem Cilt Kremi Sivilce Leke Kremi LEMONS

Leke kremi denilince akla gelen ürünlerden birisi olan ZDRAVE Krem Cilt Kremi Sivilce Leke Kremi LEMONS 2021 yılı içerisinde en fazla satan kremler arasında gösterilmektedir. 4000 adetten fazla satış yapmış olan krem uygun fiyatı ile dikkat çekerken 5 üzerinden 4,2 puan ile dikkat çekiyor. Genel olarak ise olumsuz yorum olarak 2021 yılı içerisinde görülen tekbir olumsuz yorumu olduğu görülmektedir.

  • GoldenPlus Golden Plus Leke Kremi

16 binden fazla satan ürün bir çok kişi tarafından kullanılmaktadır. Uygun fiyatı ile dikkat çeken ürün için kullanıcılar yorum olarak, 4.2 bir not vermiş ve bunların içinde sadece tek bir olumsuz yorum olduğu görülmektedir. Kullanıcılar genel olarak temiz cilt için kullanılması gerektiğini söylemektedir.

  • Biolog Leke Kremi

Bir çok kişi tarafından oldukça etkili olduğu söylenen ürün en fazla satan içerisinde yer almıştır, Uzun süre satışı ve içeriği değiştiği belirtilen ürün için yenilenen formülü ile yeniden satışa çıkması ile kullanıcılar göstermektedir. Ürün için geçmiş dönem içerisinde çok fazla olumlu yorum yapılmıştır.

  • Licape Leke Kremi

Yeni olarak piyasaya çıkan ürün hakkında olumlu yorumlar gelmeye devam ediyor, bir çok fenomen tarafından tavsiye edilen ürün kullanıcıyı mutlu etmiştir. Ürün hakkında olumlu yorum çok fazladır, günlük olarak belirli dönem 3000 adet civarında satışı görüldüğü belirtiliyor, temiz cilde uygulanması gerekmektedir.

Peki siz bu Leke kremleri içerisinden hangisini kullanıyorsunuz?

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yüksek Aşılı İsrail Yeni COVID Vakalarında Dramatik Bir Artış Görüyor. İşte Nedeni!

HIZLI YORUM YAP