2020'nin en etkili leke giderici kremleri | Sağlık
DOLAR

32,4947$% -0.19

EURO

34,9861% 0.36

STERLİN

40,6891£% 0.25

GRAM ALTIN

2.437,73%0,62

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%0,07

a

2020’nin en etkili leke giderici kremleri

Leke kremi kozmetik alanında milyonlarca kişinin kullandığı cilt insan vücudun da olan lekelerin giderilmesine destek olmak amacıyla üretilmiş kozmetik ürünü olarak adlandırılır. Baykuş haber ajanı olarak Türkiye ve Dünya üzerinde en etkili leke kremi olarak kullanılan ürünleri sizler için özen ile derledik. Peki siz cilt lekelerinin, sivilce izlerinin nasıl giderildiğini merak ediyormusunuz? Haberimizin devamın da konuyla ilgili tüm bilgileri rahatlıkla öğreneceksiniz.

EN İYİ LEKE GİDERİCİ KREMLER

  • Sinoz leke kremi

Türkiye’nin tartışmasız en iyi leke kremi olarak bilinen sinoz oldukça popüler bir ürün olarak biliniyor. Bir çok ünlünün tavsiye ettiği ürün, gelişmiş içeriği ve müşteri hizmetleri desteği sayesin de yerli yabancı bir çok kişinin talep ettiği ayrıca eczaneler de bulabileceğiniz özel bir üründür. Ayrıca sinoz geliştirdiği ortam sayesin de çekilişler yaparak, kullanıcısına farklı diyeler sunuyor. Farklı paketler makyaj ürünlerini de sahip olabilirsiniz. Sinozun geçmişi son derece başarılarla dolu. Doktor tavsiyesi ile veya farklı bir hastalığınız olmadığı sürece ürün sizlerin cilt lekelerini giderilmesine destek olacaktır.

  • Madecassol leke kremi

Eczaneler de bulabileceğiniz, sıkca adını duyduğunuz ürünler içerisindedir. Kullanıcılara bakıldığı zaman en az bir kez kullanıp mutlu olan kişi sayısı oldukça fazla olduğu görünüyor. İçeriğine bakıldığı zaman oldukça etkili olduğunu söylemem mümkün. Açık yaralar için kullanılmasının önerilmediğini uzmanlar söylüyor. Doktor tavsiyesi ile kullanacağınız ürünler içerisindedir.

  • Murad Essential-C Night Moisture

Cilt lekeleri için üretilmiş olan krem gece bakım kremi olarak bilinmektedir. Cildi besler ve aynı zamanda nemlendirir, C vitamini içeriği ile cildinize aydınlık verecektir. Kullanıcılar cildin doğal bir yapısını destek olduğunu söylediği gözlemlenmiştir. Kullanımı ise diğer ürünlerin çoğunda olduğu gibi temiz cilde uygulanmalıdır. Gece kullanımının özelliği ise cildin zararlı ışınlardan ve çevre kirliliğine maruz kalmadığını gün ve saatlerde kullanılmalı kremin etkisini artırmaktadır.

  • Vichy Ideal Soleil Anti Dark Spot SPF50

Türkiye’nin en fazla adını duyduğu ürünler arasındadır, Ürün Avrupa ve Asya pazarında bir çok kişinin kullandığı ve önerdiği leke kremleri arasında olmasıyla tanınıyor. Cilt tonunu destekliyor bunun yanı sıra içeriğinde termal su bulunduran nadir ürünler içerisinde. Hassas ciltler için önerilmekte olup suya karşı dayanıklı olduğu gözlenmiştir.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bakan Fahrettin Koca koronavirüste yaşanan son durumu açıkladı

HIZLI YORUM YAP